Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 8.12.2008 13:47:27
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Kod na je još uvijek DJED MRAZ U ovo predblagdansko raspoloženje često mi se desi da gledam stare slike svog djetinjstva i onda jedna na kojoj je moji tata bio Djed Mraz za djecu "Digitrona" imala sam dvije godine i mami koja me nosila Djedu rekla sam da ja neču od njega pšoklon jer da je to moj tata , a ne Djed Mraz. Ja hoču poklon od pravoga već mi je JMBG pozamašan ali u duši sam uvijek dijete i veselim se SV.Nikoli , Djedu Mrazu, Božiću i Novoj godini...............najljepši (i najskuplji) period u godini
|
|
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 8.12.2008 15:28:15
|
|
|
|
Dajana
|
Ja se svake godine s mužem prepirem oko toga. On je za mene Djed Mraz a MM tvrdi da je to izmišljotina sa istoka. Pa neka je, mene i danas veseli. A šta je pak Djed Božićnjak?????
|
|
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 8.12.2008 15:32:13
|
|
|
|
ZVRK
|
nema veze da li je djed mraz ili djed božičnjak samo neka se meni i mojima ''djedica''spusti kroz dimljak sa njegovom vrečom sa darovima
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 8.12.2008 15:47:29
|
|
|
|
Candy
|
Uvijek bio i ostao Djed Mraz ...
|
|
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 8.12.2008 16:11:43
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Candy Uvijek bio i ostao Djed Mraz ... slažem se
|
|
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 8.12.2008 16:14:50
|
|
|
|
troubled
|
bio je djed mraz kad sam bila mala... sad nemamo djedicu ni jednog (osim svetog nikole) imamo malog isusa za božić
|
|
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 8.12.2008 18:49:20
|
|
|
|
božica
|
djed mraz i TOČKA.
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 8.12.2008 20:22:23
|
|
|
|
tonkica
|
Djed Mraz, bio i ostao.
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 9.12.2008 6:45:16
|
|
|
|
sanjalica
|
i ja sam odrastala uz Djeda Mraza ... ali sad nam je Djed Božićnjak... ako ništa drugo zato što dolazi s Božićem, a ne s mrazom (mada ne bi bilo loše da se pojavi i sa svakim mrazom ).... ljepše i bliskije mi zvuči kao Božićnjak... mada djecu ne ispravljam ni kada kažu Mraz.... troubi... sviđa mi se ideja o malom Isusu... na kraju... to je jedina činjenica na Božić
|
|
|
|
RE: Djed Mraz - Djed Božićnjak 9.12.2008 6:50:13
|
|
|
|
koka
|
Kod nas je Djed Mraz, nekako mi je draži , al to što kaže sanjalica bilo bi logičnije da bude Božićnjak a ne Mraz jer sve manje ga ima, a Božić je uvijek tu. Joj al bi se radovala da imamo bijeli Božić
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!