mayathebee -> RE: Tolerantnost imamo li je?! (24.10.2011 16:20:00)
|
Prag tolerancije je opčenito otišao u krivom smjeru, povečava se tamo gdje ne treba ( nasilje u svakom obliku), a smanjuje se čini mi se u svim situacijama u kojima netko ima nešto za reči! Pa koliko primjera ima da ljudi vade pištolj zbog parkirnog mjesta[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Što se rr tiće, normalno uvijek je bilo rasprave, ali prošle godine ne pamtim da je bilo ovako, da ljudi odjednom odlaze. Mislim da sve mi koje se žalimo na rr, možemo pokušati riješiti ovu ne lijepu situaciju, i to krenuvši same od sebe. Osobno sam odlučila dva puta pročitati prije no krivo protumačim, i ignorirati rasprave koje izgube smisao i pretvore se u čušpajz uvreda, kratkih fitilja, bla, bla.... Mislim si, ako počnemo ignorirati takve teme, možda izumru, moš'''' mislit! Ugl. Pokušat ću se i po savjetu pinci više i sexsat[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], možda pomogne![sm=smiley1.gif] Preporučam svima, osim rizičnim trudnicama, njima ćemo oprostiti ako ih puknu hormoni! Peace cure, neka bude lijepo na raji kao nekad!
|
|
|
|