|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sjećanja
14.2.2012 9:21:23   
CallamityJane
Sjecam se par stvari iz obdanista, sad koliko sam tada godina imala, jos i to da pamtim 'ebiga user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Sjećanja
14.2.2012 20:39:33   
bubaMaja
imam živa sjećanja (često i sanjam te događaje) na rano djetinjstvo - razdoblje od 3. godine do danas, a imam i nekoliko sjećanja iz još ranijeg djetinjstva koja mi nisu toliko jasna, ali su istinita (npr. prepoznala sam stan gdje smo živjeli po ulaznim vratima do moje 2. godine, a da mi nitko nije rekao da je to to) - znam točno sve svoje igračke od najranijih dana i prigode za koje sam ih dobila (dugo sam ih imala, do prije nekoliko godina - sve do jedne očuvane).. isto tako imam jako puno slika koje obiteljski često gledamo i onda mi mama (ili tko je već stariji) priča kako je koja nastala (zanimljivo kako to nikad nije dosadno) i često se sjetim nekih sitnica dok ih gledamo (iako nakon puno godina već ne mogu razjasniti što su jasna sjećanja a što inprint od svih tih priča...)

inače djeca se do nekih 8-10 godina mogu sjetiti do detalja što su radili u najranijem djetinjstvu, a kasnije ta sjećanja blijede...

i kod mene interesantno - ne sjećam se baš razdoblja svoje 11-13 godine baš najbolje (to je bilo vrijeme rata i puno trauma pa pretpostavljam da je to neki prirodni proces)

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!