Linka
|
Bok svima.. Evo učlanila sam se da i ja ispricam svoju priču(premda nije nesto drugačija od drugih) Forumi sa ovom temom su mi jako pomogli,tad sam zapravo shvatila kako nisam jedina i sama u tome,čitajući sam plakala i mislila kako čitam svoju priču.. Nikad prije nisam bila toliko tužna..No istina je da s vremenom neke rane manje bole,ali ožiljak će biti vječan.. Moja prva trudnoca,odlazak na prvi pregled,sve u redu,8 tj. Malo smo bili u soku ali sretni do neba! Tad su subjektivni znakovi(mučnine i ostalo)nestali,mislila sam da je to to(ionako je individualno) Dr.pregled nakon dva tjedna,srce ne kuca,plod je zaostao u razvoju..Svijet mi se srusio tad veličina ploda je bila za 6 tj.gestacijska vrećica za 8-9 tj.trudnoca 10 plus par dana.. Potvrda uzv a slijedeći dan u bolnici i dogovor za kiretažu dg.missed ab.Nakon tri dana sve je bilo gotovo,bebe vise nije bilo,plakala sam tjedan dana,strasan osjećaj gubitka. Isla sam na opću anesteziju,nakon dva sata sam isla doma,prvi dan sam minimalno krvarila,nakon toga je stalo i krenulo 5 dan obino i s jakim grčevima,trajalo je 10 tak dana..Nakon 34 dana sam dobila menstr.Bila je prilično obilna,no trajanja kao i prije.. u međuvremenu sam od pretraga napravila UK,pronađena je E.Coli,sad cu napravit kontrolu pa jos kks,se,crp,tsh,ogtt,cervikalne briseve i uzv.Kad svi nalazi dođu i ako budu dobri,krećemo ispočetka..Kazu da je to prirodna selekcija i da je bolje tako nego kasnije..Svega toga sam svijesna no složit cete se sa mnom da je to lakse reći nego prihvatiti.1000 pitanja zašto,kako i sl.analiza sebe,svojih postupaka...Za koji dan će biti 2mj.od toga,lakše je malo,dragi ljudi oko mene i nj,potpora mnogo znače.. Da li ste vi radile kakve pretrage i je li pronađen uzrok?
|