bebe i herbalife (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

bubaMaja -> bebe i herbalife (31.10.2011 21:58:18)

imam jedno pitanje ako tko zna ima da koristi ili je njihov distributer i slično..
mogu li dati bebi od 9 mjeseci uz ad malo herbalife formula 1 shake? ako zamijenim koju žličicu mlijeka sa žličicom hl? ima li netko kakvih iskustava? znaći zanima me za bebu ne za mene??

puno hvala

Ruža -> RE: bebe i herbalife (31.10.2011 23:09:38)

A zašto bi joj davala herbalife?[sm=zmeden.gif]
Nisam baš upućena u njihove proizvode, ali nije li to nešto za mršavljenje?

pincirotvajler -> RE: bebe i herbalife (31.10.2011 23:17:53)

ja sam na hl evo 8mj
moj mentor daje svojima od godine starosti,ali pola porcije..neznam točno
ružo nije hl šejk isključivo za mršavljenje,to je samo niskokalorični obrok pun hranjivih tvari
buba majo a zašto ti je to palo na pamet?

modesty blaise -> RE: bebe i herbalife (1.11.2011 8:02:41)

IZVORNA PORUKA: bubaMaja

imam jedno pitanje ako tko zna ima da koristi ili je njihov distributer i slično..
mogu li dati bebi od 9 mjeseci uz ad malo herbalife formula 1 shake? ako zamijenim koju žličicu mlijeka sa žličicom hl? ima li netko kakvih iskustava? znaći zanima me za bebu ne za mene??

puno hvala

zašto bi neko davao bebi herbalife umjesto mlijeka ?[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
oprosti ali stvarno me zanima.....
mlijeko se ipak klasificira kao hrana a Herbalife kao dodatak prehrani....
da li nešto može biti tvojoj bebi ako joj budeš davala Herbalife- e to niko na planeti nemre znati !

dikac -> RE: bebe i herbalife (1.11.2011 9:32:38)

ne bih bebi od 9.mjeseci to davala, mislim da nema smisla

da li ti slabo papa? misliš s time pojačati obroke?

bubaMaja -> RE: bebe i herbalife (1.11.2011 9:46:50)

nene, nisam mislila davati umjesto mlijeka nego u mlijeku (samo malo manje ad praha), ne dobro papa i sve, ali s obzirom da je to puno hranjivih tvari svih vrsta pa sam mislila malo kao dodatak a i da bude ad ukusnije...

nije to proizvod samo za mršavljaenje, kome treba da se udeblja isto pije to, ja npr, pijem za regulaciju probave..

koliko sam uspjela shvatiti po svem sastavu to bi bilo kao dodatak s nekim tvarima koje ne dobija putem prehrane jer još ne jede svu hranu...

pincirotvajler -> RE: bebe i herbalife (1.11.2011 9:52:14)

IZVORNA PORUKA: bubaMaja

nene, nisam mislila davati umjesto mlijeka nego u mlijeku (samo malo manje ad praha), ne dobro papa i sve, ali s obzirom da je to puno hranjivih tvari svih vrsta pa sam mislila malo kao dodatak a i da bude ad ukusnije...

nije to proizvod samo za mršavljaenje, kome treba da se udeblja isto pije to, ja npr, pijem za regulaciju probave..

koliko sam uspjela shvatiti po svem sastavu to bi bilo kao dodatak s nekim tvarima koje ne dobija putem prehrane jer još ne jede svu hranu...

da da tako je,imaš pravo,ali stvarno mislim da je još premali [sm=smiley20.gif]

dikac -> RE: bebe i herbalife (1.11.2011 9:55:50)

to bi ti bio neki tvoj osobni izbor.
rekla bih ti nikako da sam sigurno što kupujemo u super marketima, mislim koje meso, povrće i voće.

kad su moji bili tako mali, trudila sam se nabavljati domaće koke, imamo vrt pa povrće i voće iz vrta, ali ponavljam, pitanje je koliko je to sve zdravo s obzirom na zagađenost, jedino što sam bila sigurna da nije špricano.

modesty blaise -> RE: bebe i herbalife (1.11.2011 11:05:11)

bubo nemoj i ti pasti pod utjecaj herbalife prodavača...nema u tom prahu ničeg revolucionarnog kaj bi poboljšalo prehranu tvom bebaču...
svega toga ima u AD a ostatak daj kroz dohranu normalnom hranom
to ti je samo još jedan brend dobro izreklamiran!
mm se bavi profesionalnim sportašima vrhunskih rezultata i nema toga kaj ne zna o prehrani i dodacima...pitala sam ga i rekao je da ne buš dobila ništa s tim ako daješ bebi herbalife

inesica -> RE: bebe i herbalife (1.11.2011 21:50:23)

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

bubo nemoj i ti pasti pod utjecaj herbalife prodavača...nema u tom prahu ničeg revolucionarnog kaj bi poboljšalo prehranu tvom bebaču...
svega toga ima u AD a ostatak daj kroz dohranu normalnom hranom
to ti je samo još jedan brend dobro izreklamiran!
mm se bavi profesionalnim sportašima vrhunskih rezultata i nema toga kaj ne zna o prehrani i dodacima...pitala sam ga i rekao je da ne buš dobila ništa s tim ako daješ bebi herbalife

Potpisujem, i dodajem da mu nema nista bolje od mlijeka, on je jos uvijek dojence, pobogu. I redovni obroci od povrca, mesa, jaja su za njega i vise nego dobri. Tko zna sta ima u tim praskovima!

mayathebee -> RE: bebe i herbalife (2.11.2011 6:42:29)

Mislim da ti to nije potrebno, poznavajuci cinjenicu da ti beba papa sve[sm=smiley1.gif]!
Evo mi smo bili na sistematskom sa 9 mj. krvna slika super!!!
Papamo AD, mlijecne kasice, svjezi sir, jogurte, voce, povrce, meseko.... Tu i tamo koji keksic, smokic ( sve Hipp)!
Ne papamo nista s okusima cokolade, vanilije, i inih gluposti, i mislim da uz takav nacin prehrane ne moras brinuti!
Drugo je da ti bebi nekaj fali od vitamina ili joj je slabi imunitet, i sl. al onda bi o uzimanju istih potrazila savjet pedijatra, jer mi je taj herbalife sumljiv!
Tak ti ja mislim!

modesty blaise -> RE: bebe i herbalife (2.11.2011 8:37:26)

I još nekaj želim napomenut a zaboravila sam ....Taj Herbalife je tak razvikan ali znaš u kojm krugovima ? Samo u krugovima "želim smršavit" i nigdje drugdje na svijetu! ( još nisam čula da ga koriste npr sportaši )
Nemaju svoje dučane i jedino kak ga možeš kupit je prek preprodavača. Zato je tak i skup. Ovi kaj ga dilaju vole često reči da je Herbalife zdrava hrana - ali nije... Na kutiji lijepo piše - dodatak prehrani ....
Dodataka prehrani ima hrpa na tržištu  , pa vi koji jedete Herbalife kupite radije nekaj jeftinije ....

bubaMaja -> RE: bebe i herbalife (2.11.2011 8:58:21)

ok cure, hvala na savjetima.. imate pravo!!!
nisam ja nikakav pobornik herbalife niti takvih preparata.. prije nego sam ostala trudna skinula sam 17kila zdravom prehranom i zelenim sokovima (miksano povrće i voće) koji su jako ukusni i jedva čekam da mi beba malo naraste pa da i njoj mogu dati toga (za sad mislim da je sirovo povrće malo prežestoko).. pobornik sam zdrave prehrane, a uzela sam jednu kutiju toga da probam i malo sebi nadomjestim vitamina jer kako sam počela raditi ne stignem toliko paziti na svoju prehranu pa mi fali energije i traži slatko, a znamo čemu vodi slatko )))))
imam još jedno 10 kila za skinuti da se vratim na normalu i to nikako da krene dolje pa sam malo već postala očajna )))) a znate da sam dobila 30+ kg u trudnoći... ej ako ikada budem išla na drugo dijete nema šanse da se udebljam više od 15 kila!!!

znate kako se kaže: glup uči na svojim greškama ))))

pincirotvajler -> RE: bebe i herbalife (2.11.2011 9:01:40)

sve je jasno bubo [sm=smiley1.gif]
ti pij a malac ima povrća i voća [sm=smiley20.gif]

mamicaa -> RE: bebe i herbalife (2.11.2011 11:01:03)

Gle moj malac pije od Herbalife aloju veru, formulu 1 od čokolade, koristi šampon i gel od herbalife. Zašto? Jer smo po bolnicama bili stalno, na gastro, na alergijama, na kožnom, alergičan je na gluten,mlijeko,jagode,sv. mese,orašaste plodove, penicilin, na skoro sve šampone, na vodu.......
Već sam bila sva u depresiji, koža mu je bila ko u oprženoga, i eto probali smo herbalife, nije jeftino, mučimo se ali odkada to koristi PREPORODIO se!

Stranica: [1]