Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:21:22
|
|
|
|
ZVRK
|
je vas ubrzo pozdravljam.idem u vrtić po zvrkića.nadam se da neće još kiša da padne jer grmi i ružno je nebo.danas smo opet ''osuđeni''na igru u zatvorenome-kući
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:23:22
|
|
|
|
tonkica
|
Zvrk pozdrav do idućeg tipkanja! Nadam se da će kiša pričekat da stignete doma.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 14:24:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:24:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ...razmišljam popodne, iza 17, do city centra one FJu po pelene i potrebštine za vrtić...oće koja sa mnom.... Moja ponuda i dalje stoji
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:25:06
|
|
|
|
ZVRK
|
by by cure
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:25:35
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ...razmišljam popodne, iza 17, do city centra one FJu po pelene i potrebštine za vrtić...oće koja sa mnom.... Moja ponuda i dalje stoji Baš danas kad nemam auto... MM je na poslu do 6, tak da ne mrem nikak...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 14:27:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:33:40
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva Florijan, vrlo rado, ali mislim da ne bih mogla pratiti tvoj tempo danas zakaj...pa još malo i bit će da sam budna 12 sati (već)..prošvikat ću do navečer imam ja auto
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:35:36
|
|
|
|
tonkica
|
Večera? Moram i skuhat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 14:36:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:37:35
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
no problem..onda ćemo se već neki drugi put družiti.... obožavam ovakve dane kad mm nije doma, onda niti mene niti FJa nikad nema doma
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:44:03
|
|
|
|
tonkica
|
Dogovoreno, prebacit ćemo druženje na neki drugi put. Idem sad malo leć i dić noge u zrak. Opet su ko buhtle. Pa-pa do poslije! Have fun u City centru one!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 14:52:24
|
|
|
|
božica
|
bok cure evo i mene nakratko-curice moja spavaju-muž isto spava- sve je počišćeno i obješeno- trala lala laaaaaaaaaa neznam kaj da vam pišem tralatralaaaaabla be beee
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 15:00:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 15:05:29
|
|
|
|
božica
|
ma piva svi smo mi radilice samo što neki rade tokom noći -npr.peglaju-a neki trala trala ma kako si ti koliko sam čitala da te pustilo-jesi se spremila za bolnicu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 15:12:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 15:18:33
|
|
|
|
božica
|
joj kako mi je slatko kada pogledam na vaše tickere i vidim još malo stiže. e a jesi mužu pripremila robu kada ćeš ići iz bolnice-moraš mu i to napomenuti jer oni su ti zmotani Ja kada sam rodila viki išla sam u šlapama iz bolnice jer mi nije donio tenisice-a tako je bilo i sada jer mi je donjeo krive cipele-digao mi je živac TOTALNO NISU IŠLE NA TE HLAĆE KOJE SAM SI ZAMISLILA. a Šta ćeš HORMONI HORMONI HORMONI
< Poruku je uredio božica -- 3.6.2008 15:20:22 >
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 15:33:22
|
|
|
|
mirna
|
cure neću vam kvariti ove prekrasne teme ali moram se malo potužiti: moj mali danas nije spavao popodne, umjesto toga je 2 puta skinuo pelenu i popišao krevet, dok sam trčala dovršiti ručak dohvatio je kremu za guzu, i istisnuo cijelu tubu na sebe i krevetić...pukla sam totalno i sada mi je žao... trenutno trga plakatić kojeg sam mu htjela staviti u sobicu...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 15:41:22
|
|
|
|
božica
|
a joj mirna-malo si me nasmijala -i malo rastužila -odi tamo di su madraci tam sam napisala vezano za njega i pelene nadam se da se nećeš ljutiti. koju kavicu oćeššššššššššššššššššššš
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 15:44:07
|
|
|
|
mirna
|
ma ne ljutim se...ljutim se samo na sebe zbog toga što me je uspjeo razljutiti.. za kavicu ću imati vrijeme navečer...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 15:45:35
|
|
|
|
mirna
|
sada mi je smiješno i žao mi je da ga nisam slikala sa cijelom tubom kreme na licu umjesto da sam pukla... valjda se je htio obrijati...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 15:48:18
|
|
|
|
božica
|
DA to je trenutak kada puknemo -totalno te kužim dobro bitno je da se ne ljutiš uf
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 15:55:24
|
|
|
|
Puli
|
evo mi odnjonjale idemo u nosiljku pa na kavicu da se mama razbudi
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 16:05:49
|
|
|
|
božica
|
bravo puli bravo vidiš mene ništa nemože natjerati da idem leći kada i one spavaju-al sve se bojim da će se probuditi u isto vrijeme što je i moguće-bit će gusto gusto jedna će htjeti cicu a druga će se htjeti maziti i eto mama se pretvara u hobotnicu TRANSFORMACIJA
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 16:06:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!