bubaMaja -> RE: RE:Tko vas obara s nogu? (8.11.2011 17:30:17)
|
hehehe fora tema ))) slažem se da svi imamo oči i iako volimo svoje i oni su ti koji su nas oborili zapravo s nogu (heheh pa i doslovce), gledati se smije ))) osobno nisam pretjerano nikad imala prezgodne frajere (par iznimki naravno) od kad sam počela izlaziti s tipovima (ono na tjedan dana početkom srednje) bili su crni, niži, ajmo reći latino tipovi... onda sam se prebacila na Dalmatince i imala duge veze s njima (jedan je bio prezgodan, jedan je bio ajmo reć običan s predivnim očima, a treći je bio visok ono pravi Dalmoš samo malo mršaviji) na kraju sam se udala za plavog, s plavim očima koje su me srušile na prvi pogled (u našem slučaju i doslovno).. u šali znamo i sami reći da je on neki nordijski tip, samo nije dva metra ko oni [sm=jezicek.gif] kad gledam ovako po poznatim likovima, zapravo ovisi o ulogama koje imaju : recimo Stephen Meyer (mislim da se tako zove vampir Bill mi je totalno sexy, ali kad vidim Erica iz iste serije odmah mi nešto bude [sm=jezicek.gif] ) oličenje seksualnosti mi je John Malkowich iako je on zapravo stvarno ružan.... Xavier Bardem e da mmmmmmmmmmmmm njemu bi dala hahahahahah čak i udata a bome i Gerard Butler uffffffffffffffffffffffff i tako iako meni i mom mužu nešto najljepše na svijetu oličenje sveg aod ljepote, senzualnosti, seksipila i sve sve sve u jednom je Monica Belluci i da ju zgrabimo u ruke mm i ja heheheheh [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|