Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 8.12.2008 20:41:52
|
|
|
|
njanja
|
mmmmmmmm....ujutro.... sada je to MISSION IMPOSSIBLE......
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 8.12.2008 20:43:21
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ujutro mmmm
|
|
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 8.12.2008 20:43:58
|
|
|
|
Marta j
|
Meni je navece prije spavanja najdraze. Ujutro sam cila nikakva i pospana i bez kave nemogu doci sebi,tako da tada mi se neda nikako.
|
|
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 8.12.2008 20:48:47
|
|
|
|
ZVRK
|
ujutro ali ne stignemo to prakticirati previše ''ludo''nego više nabrzaka,a kada je navečer.........e onda možemo ćak i isprobavati zvrkić spava čvrsto,a ujutro nas on nekad probudi oko 6 tako da je sex ujutro= naš ''dobitak na lotu''
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 8.12.2008 21:10:32
|
|
|
|
tonkica
|
Definitivno ujutro,najljepši početak dana! Samo uz malu ranoranilicu, isto je skoro pa nemoguće. Ak ostane kod bake i dide spavat, onda se mm i ja prisjetimo kako je to bilo prije Mie. A inače, kad mala zaspe navečer, mm i ja iskoristimo i to vrijeme. Bolje išta, nego ništa...
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 9.12.2008 8:41:05
|
|
|
|
Puli
|
navečer kad curka spava ko top
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 9.12.2008 8:44:38
|
|
|
|
troubled
|
svako doba dana je najbolje doba kad je gužva uokolo...dakle, ono doba kad se uspije ukrasti malo privatnosti a da mi je cijeli dan privatnost na raspolaganju, tada definitivno zora...volim jutro
|
|
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 9.12.2008 9:37:24
|
|
|
|
tikica_69
|
ujutro...ali nemam nista protiv ni prije spavanja
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 9.12.2008 12:25:48
|
|
|
|
Kika83
|
ujutro nikako najviše navečer ili bilo koje doba dana,ma kad nas ulovi
|
|
|
|
RE: najbolje doba dana za odnos 9.12.2008 21:14:05
|
|
|
|
božica
|
a tokom dana muž je doma po danu(takav posao)
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!