elven -> Knjigoljubci zdravo, zdravo! Interliber Zg (8.11.2011 16:52:52)
|
Danas je otvoren sajam knjige i multimedije Interliber na Zagrebačkom velesajmu...pa me interesira koliko nas planira ići, kakve fine stvarčice planirate tamo tražiti, tko su vam omiljeni izdavači, autori, jel imate kakve info tko kakve popuste daje ? Ja obožavam Interliber i tamo bih mogla provoditi svaki dan sajma, kopati i kopati po knjigama, slikovnicama ma svemu, najdraže mi je kad ubodem kakvu dugo željenu knjigu po smiješno niskoj cijeni ili nađem kakav naslov milog mi autora za kojeg nisam ni znala da je izašao. Zadnje 3 godine nisam išla, zimsko dijete, pa se zaredale one epidemije životinjskih gripetina pa izbjegavaj gužve ....i tako, ali ovih dana imam ozbiljnu namjeru...vidjet ćemo...valjda opet neće biti [sm=smiley19.gif] Znam da sam se jedne godine raspojasala i svim članovima obitelji tamo pokupovala božićne darove... kikići su dobili prekrasne edicije u zlatno ukoričenih bajki (grimm, andersen..itd), ženski dio kuharice, beletristiku, hobi ideje...mmmm, muški dio mehanika, drvodjeljstvo....ma za svakoga se našlo
|
|
|
|