Nika 24052006 -> Upis u školu i godine (12.11.2011 12:58:37)
|
Počela sam u zadnje vrijeme razmišljati o upisu N u školu.Ona sljedeću šk godinu nije obveznik,imat će tada 6 g i 4 mj.Nešto sam si mislila da ju pustim u školu,obzirom da je zaista velika(veća i od nekih sadašnjih prvašića),prepoznaje gotovo sva slova,lijepo piše riječi i kratke rečenice,zna dane u tjednu,boje,oblike,geometrijska tijela,broji do 20 i "normalno" i u nazad,strašno pamti,čak i "kilometarske" pjesmice,u zadnje vrijeme ju zanimaju matematičke operacije.Teta u maloj školi mi je rekla da nepreduje jednako kao i obveznici,i naglasila mi to za pamćenje,da je jako iznenađena koliko informacija ostane u njezinoj glavi.I da,ako bi išla u školu sa punih 7 g,bila bi jedini prvašić,nikoga nema osim nje...Nisam pametna šta da radim,ne bi ju zakinula za godinu dana bezbrižnog djetinjstva,a opet ne bi niti da joj bude dosadno u školi,jer ako nastavi ovako rapidno napredovati,dok krene u 1. razred,znat će i tablicu mn oženja[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...Ima li koja mama malih školaraca kakav savjet za mene?
|
|
|
|