ivanicapeca -> RE: program majka-dijete na Goljaku (12.11.2011 22:14:59)
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK evo našla sam ivanicapeca Objave: 66 Član od: 22.10.2010 Status: odsutan Uspavana, ako ti ikako muž može do duha u petak na Palčiće, bilo bi jako dobro, jer će tamo biti fizijoterapeut Ivan koji radi po bobathu vježbice i održati će predavanje o Baby hendlingu. Ivan je Palčićev volonter i hoće doći do ljudi doma besplatno da vam pokaže osnove baby handlinga i temeljne vježbice da krenete s tim što prije. To je za Marticu jako jako važno, jer je toliko bila u bolnici i praktički izgubila dosta vremena u startu. Ja sam Ivana i Šimuna snimila kad su vježbali i puštala bih to i po tome s njim vježbala i prije nego smo došli na Goljak. Na Goljaku baš ne objašnjavaju previše, i da nisam s Ivanom prošla školicu, bilo bi mi puno teže raditi kvalitetno sa Šimunom. Ako želiš mogu ti filmić snimiti na cd i poslati pa ti i to može biti od pomoći. Mi smo u Zagrebu i idemo na vježbe po dogovorenom terminu, da se izrazim, ambulantno. Ovo što piše Uspavana je program za ljude koji ne žive u Zagrebu i ne mogu po narudžbi dolaziti jednom tjedno po sat vremena. Cima iz Križevaca je s malim tako bila, ali samo tjedan dana, jer je mali imao samo neke manje problemčiće. U bolnici si, dijete je s tobom, idete na vježbe, kad nema vježbi bavite se sami sa sobom, možete šetati, tamo se hranite, možete imati goste, al ono, bolnički život [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Frendici je bilo najgore što je vidjela svakakvih dijagnoza i slučajeva. To je dosta pralo i plašilo [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kužim Uspavanu da joj je ovo sad baš koma nakon toliko bolnice i napokon dolaska doma, i meni bi bilo, ali to je na žalost dio priče koji dolazi u paketu s nedonoščem. Varijanta je ili to, ili jednom ili više puta tjedno, kako procijene, putovati za ZG na ovo ambulantno druženje. Treća varijanta bi bila da sami pronađete u okolici licenciranog Bobath/Vojtla terapeuta koji će dolaziti kod vas doma i sami ga financirati, što je dosta skupo. Kako god Mata jednostavno mora to odguslati što kvalitetnije. Usput moja isprika Uspavanoj, CD s vježbama je spakiran, al tmuž nikak da pošalje. U ponedjeljak ću ja do pošte i poslati ga.
|
|
|
|