Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 12.11.2011 22:35:22
|
|
|
|
mamacita
|
Jedino ako radim iz kuce!
|
|
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 12.11.2011 22:46:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi smo primjer ljubavi na radnom mjestu,neznam jel dobro ili ne par mjeseci smo bili skupa,pa je šef skužio našu vezu i dao ultimatum da jedan od nas da otkaz jer su veze na poslu zabranjene
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 12.11.2011 22:51:08
|
|
|
|
pticica
|
zasto ne
|
|
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 12.11.2011 23:04:43
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler mi smo primjer ljubavi na radnom mjestu,neznam jel dobro ili ne par mjeseci smo bili skupa,pa je šef skužio našu vezu i dao ultimatum da jedan od nas da otkaz jer su veze na poslu zabranjene Zezas?? Ne mogu vjerovati! I tko je popustio?
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 12.11.2011 23:52:43
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ljubav na poslu,zašto ne? Mislim,osjećajima se ne dirigira,tako da bi mi bilo posve normalno ako se dvoje slobodnih ljudi zaljube,a rade na istom mjestu...Afere na poslu su već druga priča...
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 13.11.2011 7:59:21
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: inesica IZVORNA PORUKA: pincirotvajler mi smo primjer ljubavi na radnom mjestu,neznam jel dobro ili ne par mjeseci smo bili skupa,pa je šef skužio našu vezu i dao ultimatum da jedan od nas da otkaz jer su veze na poslu zabranjene Zezas?? Ne mogu vjerovati! I tko je popustio? ja sam dala otkaz jer sam tek radila 4mj i bila na minimalcu,a mm je imao veliku plaću,još je radio tamo dvije godine
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 13.11.2011 17:31:14
|
|
|
|
kikirikica
|
Ne, ne i ne...
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 14.11.2011 12:50:14
|
|
|
|
sarah_zg
|
Mi radimo zajedno i nema nikakvih problema ni što se tiče nas ni što se tiče poslodavca
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 14.11.2011 15:22:25
|
|
|
|
Krky
|
Ha-ha, to bi značilo da ja radim u uredu i za kompom, što bi mi bilo dosadno, ili da mm radi kao "teta", što bi njemu bio put na psihoterapiju. Neizvedivo! Ali da smo se našli u takvoj situaciji - pa ok!
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 14.11.2011 15:59:38
|
|
|
|
anaxx
|
ja sam svojeg mm našla na poslu.... i ostavila dečka s kojim sam tek krenula živjeti, a bili u vezi 7 god... sličnu priču ima i mm... ali bilo nam je suđeno...
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 14.11.2011 19:08:13
|
|
|
|
artur
|
ljubav ljubav ljubav!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 14.11.2011 19:57:33
|
|
|
|
malizia
|
da ljubavi na poslu ako ste oboje slobodni, a ako niste onda je problem, a možda i nije problem ako je u pitanju samo prolazna avantura, čisto da upraznite želju koja se akumulirala kroz neko vrijeme....mirisi, osmijesi, pogledi, pažnja....znaš već . ja se ne sekiram kod mog muža sve muške kolege, al zato kod mene mišano .
|
|
|
|
RE: ljubav na radnom mjestu: Da ili ne? 15.11.2011 11:13:40
|
|
|
|
mariola
|
mm-a sam upoznala na poslu. rodila se i ljubav Nije bio isti poslodavac ali smo u istoj zgradi radili. Nije bilo problema, Njega je tadašnja ga šefica svaki slobodan trenutak slala kod mene Nakon dvije godine sam ja prešla u drugu zgradu. Ali da sam ostala u njegovoj zgradi bilo bi sve isto, i lakše kad razmjenjujemo auto da ne pješečimo 300m nego par stepenica
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!