Sunshine28 -> Ovulacijsko krvarenje? (14.11.2011 10:23:22)
|
do prije par mjeseci nisam nikada vidjela kap krvi unutar ciklusa osim kada [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] dođe, a onda u 8. mj. sredinom ciklusa par točkica krvi, u 9. mj malo krvi u gustoj sluzi, a ovaj mjesec cirkus - prije par dana smeđi tragovi krvi na dnevnom ulošku i prošlo za dan, ali sinoc sam se jako prepala...maybe baby pokazao jaku plodnost pa se mm i ja navecer bacili u akciju nakon koje smo oboje primjetili krv, on na spolovilu malo, a ja dosta na gaćicama, kasnije ulošku, po krevetu!!! nije to bilo toliko puno količinski koliko je krv bila baš crvena, ne kao iscjedak vec baš baš krv...uplašila sam se i stavila veliki uložak, ali na njemu ujutro nije bilo ništa, a nema ni sada...maybe baby je jutros nije pokazao plodnost pa se ja sada pitam sto ta krv znaci??? nemoguće da sam se ozljedila za vrijeme sexa, nismo nista eksprimentirali, sve kako bi ja rekla - standardno... postoji li uopće ovulacijsko krvarenje? ima li netko s time iskustva? pliz cure pomoc! jako sam se zabrinula!
|
|
|
|