Rekreacija roditelja s djecom (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

bomboncic02 -> Rekreacija roditelja s djecom (18.11.2011 21:20:54)

Imam želju vježbati, plesati..bilo što, ali isto tako želim da su djeca u blizini mene i bilo bi idealno kada bi to mogli zajedno, npr. nekakva vrsta sporta, plesa sa djecom..
Malo sam guglala i slala upite na fitnes centrima i dobila jedan zanimljiv odgovor..
Naime, zbog malog interesa ne može se oformiti grupa, pa sad mene zanima da li bi vi vježbale zajedno s djecom, odnosno ima li takvih zainteresiranih u Zg-u?
Mjesečna članarina bi iznosila oko cca 200 kn za jednog roditelja s jednim ili dva djeteta, dva puta tjedno po 60 minuta.
Vježbe bi bile usklađene s dječjim mogućnostima..
Djeca vježbaju a i mame...

mamacita -> RE: Rekreacija roditelja s djecom (18.11.2011 23:14:37)

Hvala, ali nisam zainteresirana. Ja vjezbam da "pobjegnem" od svih obveza u kuci. Vjezbanje sa djecom cu prakticirati jednog dana kada ce me moci pratiti vani u joggingu, ali neko valjanje po strunjacama nije za mene.

modesty blaise -> RE: Rekreacija roditelja s djecom (19.11.2011 9:03:17)

bombončiću ne znam kolko ti je dijete staro ali takve fitness grupe postoje i rade ....
ja sam sličnog mišljenja ko mamacita pa nekako radije ne bi na vježbanje s malim[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....i ja odem u teretanu da bi malo pobjegla od svakodnevnih obaveza i ispuhala se fizički i psihički...
imaš na www.aerofitness.hr vježbanje zajedno s bebom. ne znam kolka je članarina al lukni malo pa vidi jel ti paše[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bomboncic02 -> RE: Rekreacija roditelja s djecom (19.11.2011 9:21:15)

Imam dva sina, jedan od 5 godina, a drugi ima 2 i pol godine.
Željela bih vježbati s djecom iz razloga što radim, a kad dođem doma imamo svega par sati da budemo zajedno i te sate ja ne bih željela provesti sama negdje vježbajući, nego da zajedno uživamo.
Hvala na odgovoru..ja ću još istraživati malo.

Stranica: [1]