|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ugodno stivo :-)
26.3.2012 9:18:44   
mamacita
Jos jedna od Amande Quick: Reckless

Jako zagonetno i u momentima napeto stivo, zasladjeno predobrim opisima ljubavne price... ahhhhhh... bas sam totalno postala romanticna, i bas mi se svidja. Uopce neznam kojoj se zeni ovakva stiva ne bi svidjela, mozda onoj koja nema romansu u svojoj kuci, tko ce ga znati?! Eto, preporuka za sve one koji vjeruju u vitezove i happy endings user posted image .

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 51
19.4.2012 20:38:40   
mamacita
Noah Gordon :" Iscjelitelj"

Predivna knjiha, lijepo pisana... Radnja je u ranim 1000-tim godinama. Radi se o lijecenju, ljubavi, prijateljstvu, izdaji, i naravnno sa sretnim zavrsetkom. Preporucujem. Pripremite se, ima vise od 600 stranica. Ja sam ju "progutala" u 2 tjedna. A imam 4 djece, dakle, nitko nema opravdanja za necitanje. user posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 52
20.4.2012 2:56:21   
mišica 666
preporučam od Zafona Sjenu vjetra predobra je :)

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 53
20.4.2012 7:57:59   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: mamacita

Noah Gordon :" Iscjelitelj"

Predivna knjiha, lijepo pisana... Radnja je u ranim 1000-tim godinama. Radi se o lijecenju, ljubavi, prijateljstvu, izdaji, i naravnno sa sretnim zavrsetkom. Preporucujem. Pripremite se, ima vise od 600 stranica. Ja sam ju "progutala" u 2 tjedna. A imam 4 djece, dakle, nitko nema opravdanja za necitanje. user posted image user posted image

tako je user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 54
20.4.2012 8:24:46   
mamino zlateko
Danielle Steel- Pet dana u Parizu,jucer je procitala...iznenadila sam se kolko mi se svidjela..user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 55
20.4.2012 9:45:19   
mišica 666
mamino zlateko probaj naći njenu knjigu Poruka iz Nama meni je to njena najdraža knjiga. predobra je user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 56
20.4.2012 9:50:15   
ucitelj
ja cu samo upitati pa kako vi kraljice moje stignete jos i citati joj nezz kad stici a OBOZAVAM knjige

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 57
20.4.2012 15:42:03   
mišica 666
učitelj obožavam čitanje i nema šanse da ne nađem malo vremena za to.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 58
20.4.2012 17:35:30   
mamacita

IZVORNA PORUKA: mišica 666

preporučam od Zafona Sjenu vjetra predobra je :)

Slazem se! I ja sam ju procitala, jako dobra knjiga!

Neposredna veza do poruke: 59
7.6.2012 22:40:41   
mamacita
Skoro sam pri kraju "Stupova Zemlje" ("Pillars of the Earth") od Ken Follett-a. Predobra knjiga. Ima prvi i drugi dio i sve skupa oko 800 stranica. Jako dobra knjiga... Engleska u 12. stoljecu. Ja uzivam citajuci u svakom slobodnom trenutku.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 60
7.6.2012 23:16:50   
seraphyme
kad završiš s time, onda pročitaj od folleta svijet bez kraja. događa se neko vrijeme iza radnje stupova zemlje

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 61
8.6.2012 7:57:38   
mišica 666
obožavam Ken Folleta, meni su stupovi fantastični a preporučam i njegovo Opasno bogatstvo. ja trenutno čitam ja ubijam i ne mogu vjerovat kakav loš prijevod dugo tako nešto nisam vidila

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 62
8.6.2012 9:40:47   
mamacita

IZVORNA PORUKA: seraphyme

kad završiš s time, onda pročitaj od folleta svijet bez kraja. događa se neko vrijeme iza radnje stupova zemlje

Hvala ti na preporuci. Svakako cu ju potraziti.

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 63
8.6.2012 9:41:40   
mamacita

IZVORNA PORUKA: mišica 666

obožavam Ken Folleta, meni su stupovi fantastični a preporučam i njegovo Opasno bogatstvo. ja trenutno čitam ja ubijam i ne mogu vjerovat kakav loš prijevod dugo tako nešto nisam vidila

Thanks! Potrazit cu i Opasno bogatstvo.

Neposredna veza do poruke: 64
8.6.2012 23:10:17   
inesica

Skoro sam pri kraju "Stupova Zemlje" ("Pillars of the Earth") od Ken Follett-a. Predobra knjiga. Ima prvi i drugi dio i sve skupa oko 800 stranica. Jako dobra knjiga... Engleska u 12. stoljecu. Ja uzivam citajuci u svakom slobodnom trenutku.

Ta serija je bila prije otprilike pola godine na TV, i jedina serija koju sam pratila zadnjih godina. Vjerujm da je knjiga svakako jos i bolja.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 65
8.6.2012 23:35:12   
mamacita

IZVORNA PORUKA: inesica

Ta serija je bila prije otprilike pola godine na TV, i jedina serija koju sam pratila zadnjih godina. Vjerujm da je knjiga svakako jos i bolja.

Srecom, ja seriju nisam gledala, namjeravam (mozda) sada nakon knjige, jer sam vidjela isjecke na webu i likovi mi se ne cine istima kao u knjizi. Uvijek mi je ljepse procitati knjigu prije nego sto vidim film ili seriju. user posted image

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 66
9.6.2012 7:49:51   
mišica 666
iz nekog razloga nije mi se gledala serija mada je stvarno dobra. jednostavno mi nije potrefila u pravo vrijeme.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 67
8.7.2012 19:06:49   
mamacita
Evo upravo sam zavrsila od Vandrese "Iluminator". Jako dobra knjiga! Preporucam svim koji su za 14 st. Englesku.

< Poruku je uredio mamacita -- 8.7.2012 19:07:18 >

Neposredna veza do poruke: 68
8.7.2012 19:23:52   
mišica 666
ja trenutno čitam Čiča Tominu kolibu i guštam user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 69
8.7.2012 20:55:37   
Emina mama
pozz...jel pročitao netko kakvu doobruuu biografiju u zadnje vrijeme :)
ja luda za biografijama i autobiografijama poznatih i slavnih....više stranih (živih ili ne) nego naših ''zvijezda''user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 70
8.7.2012 23:17:32   
lilia
Mene je oduševila Papisa Ivana (Donna Woolfolk Cross), držala sam je duže vremena u vitrini kao pročitat ću je jednom kad uhvatim vremena, računajući na dosadno štivo. I tako u nedostatku literature naiđem na nju i progutam je.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Emina mama)
Neposredna veza do poruke: 71
9.7.2012 12:18:53   
anaxx
baš sam si kupila knjige: Razigrano roditeljstvo, L.J. Cohen; i Sjajni klinci, S.I Greenspan ... lagano štivo za ljeto... trenutno sam u fazi dječje psihologije...user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 9.7.2012 12:19:21 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 72
9.7.2012 12:48:26   
Ninaa
Ja trenutno po drugi put čitam od P.Gregory Bijelu i crvenu kraljicu, a pročitala sam i Gospu od rijeke - Engleska u vrijeme Ratova ruža i uspostava dinastije Tudor. Pročitala sam Druga sestra Boleyn i Nasljeđe Bolynovih moram još Kraljičinu dvorsku ludu.
Pročitala i Gospu od sedam brežuljaka o Lucreziji Borgia kćeri zgloglasnog pape Borgia. Ja obožavam čitati i uvijek nađem malo vremena za knjigu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 73
9.7.2012 21:00:05   
inesica
Procitala, tocnije progutala prve dvije knjige Millenium trilogije. Svaka oko 600 stranica, ali ne mo's prestat' citat'!!! Gledala sam americku verziju MKMŽ dakle prvi dio s Rooney Marom i Danielom Craigom, i zaljubila se u lik Lisbeth Salander, pa me povuklo vidjeti sto smo u filmu mogli popustiti, a vjerujte knjiga je napetija i sadrzajnija od filma. Opet. I naravno.
Ne mogu docekati sljedeci dio i sigurna sam da ce ovo biti na vrhu moje liste najbolje ocjenjih stiva. Cita se u svakoj slobodnoj minuti jer ne mozes docekati vidjeti sto ce se sljedece dogoditi, ajme koji rush! Topla preporuka, pogotovo za one koji vole novije krimice.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 74
10.7.2012 0:31:40   
mamacita

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ja trenutno po drugi put čitam od P.Gregory Bijelu i crvenu kraljicu, a pročitala sam i Gospu od rijeke - Engleska u vrijeme Ratova ruža i uspostava dinastije Tudor. Pročitala sam Druga sestra Boleyn i Nasljeđe Bolynovih moram još Kraljičinu dvorsku ludu.
Pročitala i Gospu od sedam brežuljaka o Lucreziji Borgia kćeri zgloglasnog pape Borgia. Ja obožavam čitati i uvijek nađem malo vremena za knjigu.

Reci da li si zadovoljna sa Gospom od sedam brezuljaka?
Procitala sam Kraljicinu dvorsku ludu... jako dobra knjiga, uostalom kao i svaka druga od Gregory. Drago mi je da i ti uzivas u citanju. Ja sam se odvazila i sada citam "Ljubavnik Lady Chatterly" (u svoje vrijeme je bila zabranjena... to mi je bio dovoljan povod da ju posudim i otkrijem zasto) user posted image .

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!