Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:03:36
|
|
|
|
mariola
|
Lili pogodila si, ja gorim Kad si napisala da ideš igračke kupit sjetila sam se sebe jutros, sto puta sam se nabola na kockice i ostale gluposti dok sam T sobu poredila.Nije se odavno blistala ovako Ne da se ni njemu ni meni svaki dan spremat igračke Lili a di ti je dragi? Ajte na večeru, ja jedem pršut i kisele krastavce Ptičice, ja sam u 32.tjednu, točnije još 2 mj do termina.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:06:01
|
|
|
|
pticica
|
kako to vrijeme leti, pa zar vec da sto lakse prodje i tih "par" dana
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:09:47
|
|
|
|
lilia
|
Ajme Mariola i ja bi pršut i kisele krastavce, imam to sve u frižideru ali pršut je na butu a to mužić reže a sad nema narezanog pa bi malo tvoooog, i družila bi se... Mužić je išao na svečanu večeru sa firmom. Jesam ga dotjerala.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:15:01
|
|
|
|
mariola
|
Jesi li? vjerujem M spava? Gušta on s tvojom mamom? Jel ga razmazila? Samo ti dođi, imam ja kilo narezanog, da ne zafali trudnici Joj ptičice, ja imam osjećaj kao da sam dvi godine trudna
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:18:59
|
|
|
|
pticica
|
ma ne zezaj, pa samo sto rece da si trudna dodje skoro do poroda, kao da si preskocila par mjeseci ima li snijega kod vas? ili bar zime
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:20:05
|
|
|
|
lilia
|
M spava ko top. Ja ga otpravila još u 21, kao ići ću setuširati i depilirati, promijenila sam posteljinu, bila na šišanju i feniranju pa kao da mi je sve čisto. Još se nisam mrdnula do kupatila osim upaliti mašinu. N akraju ću se u 1 kupat i depilirat. Ali ja sam noćni tip, nema veze. Kako to da ti se ne spava trudnice?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:25:30
|
|
|
|
pticica
|
ja vam idem oci su mi jedva otvorene laku noc i pisemo se sutra
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:26:52
|
|
|
|
lilia
|
Laku noć ptičice, ugrij se malo.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:29:58
|
|
|
|
pticica
|
samo ti zezaj, vidjela bih tebe kad bi se ugrijala
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:30:31
|
|
|
|
lilia
|
Opasna sam kad se pregrijem...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 23:51:52
|
|
|
|
lilia
|
Odoh ja na svoje noćno uređivanje. Laku noć.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 8:55:25
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure sorryšto sam sinoć nestala bez pozdava. Ptičicej esi se ugrijala? Radiš?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 9:04:11
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 9:09:06
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cuba, kako ste nam danas?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 9:14:17
|
|
|
|
cuba
|
Bolje. Mogu zapravo reći i ozdravili Naspavali smo se lipo, ustali u 8.15h. R se zabavlja sa svjećicama ispod bora a ja pijem capuccino. Jučer sam cijeli stan sredila pa sam mirna za Božić. Danas imam u planu napraviti krempite i monte kolač. Sveki se jučer tako obradovala kad sam joj rekla da ću joj donijeti pola škrovade krempita i pola monte-a Ajme ona sama sa tri muška u kući, nije joj lako, mogu pojesti more hrane Kako ste mi vi? Šta ima?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 9:20:14
|
|
|
|
mariola
|
I mi se naspavali.Do 8:20 i to sam budila T da ga spremim za vrtić jer u 10 idem na frizuru. Noćas se probudio, ne znam šta mu je bilo i bio budan neko vrijem Ne znam ni kad se probudio ni kad je zaspao samo znam da kad sam se dizala na wc da je on imao oči širom otvorene i jutros u 7 ga nikako nisam mogla probudit pa je mm otišao na posao i maloprije došao po njega. I ja ću danas krempite i baš sam te mislila pitat u koliku tepsiju praviš? Onu neku standardnu za kolače ili veliku onu od pećnice? Kuću sam i ja sredila jučer, sve, nema čak ništa ni za peglati Samo još prozore oprati ovdje u boravku i kuhinji a to nije puno posla i pod oprat. To ću popodne nakon što mm postavi svu mahovinu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 9:26:00
|
|
|
|
cuba
|
Krempite radim u onoj standardnoj tepsiji, ne znam joj dimenzije. Ne ona velika iz pećnice. Baš ih odavno nisam radila, jedva čekam To ću popodne kad stavim R na spavanje. Znači danas ti u boravak stižu svjetleće ovčice Ajme koja bura puše kod nas. Ne znam jeli i jutros ali ova zadnja 3 dana je nosila sve pred sobom. Baš je zahladilo pošteno.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 9:47:58
|
|
|
|
mariola
|
Nema kod nas jake bure ali je hladno. Ok, onda standardna tepsija Bit će ovaca po svuda Evo ja se spremila, u 10 sam naručena na friz, pa idem po malo, dok se ja dogegam ovih 500m do frizerskog uspuhat ću se cijela Aj pišemo se kasnije, baj
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 9:52:02
|
|
|
|
cuba
|
Ja idem srediti spavaću sobu dok mi seka ne dođe pričuvati R. Moram još do dm-a i do dućana neke sitnice kupiti pa sam sve gotova. Guštaj u frizerskom, pišemo se poslije
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 11:30:26
|
|
|
|
pticica
|
DD kako ja volim krempita, al ne znam da ih napravim ili se ne usudim probati uglavnom nisam jos nikad pokusala monte cu i ja danas praviti, taj bas obozavam ugrijalo nam sunce, danas je bas podnosljiv dan
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 11:31:21
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: cuba Krempite radim u onoj standardnoj tepsiji, ne znam joj dimenzije. Ne ona velika iz pećnice. Baš ih odavno nisam radila, jedva čekam To ću popodne kad stavim R na spavanje. Znači danas ti u boravak stižu svjetleće ovčice Ajme koja bura puše kod nas. Ne znam jeli i jutros ali ova zadnja 3 dana je nosila sve pred sobom. Baš je zahladilo pošteno. i ja bih malo te vase zime
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:18:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej,ima li koga?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:24:44
|
|
|
|
mariola
|
hej evo mene malo Kako si mi? šta je novoga? di si jutros bila?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:27:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Bila jutros kod frizera,pa u trgovinama Vidim i ti si išla na frizuru Popodne morm kupatilo oprati i sad moram još veš objesiti i imam i za peglati. Šta si ti radila?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:33:38
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, eto i mene Upravo sam stavila R leći i zasluženo odmaram. Jutros sam bila u zadnjem shopingu i napokon sam sve obavila Poslije sam napravila monte kolač i krempite, eno ih u frižideru hlade se i čekaju Božić Kakve ste frizure napravile cure?
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!