Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 9:29:06
|
|
|
|
mariola
|
haha dobar je. Znači ti ćeš drugi Božić bezbrižno papati a ja brojati kalorije A trenutno mi nije u planu, eventualno za pet-šest-deset godina Ali bolje da ne govorim tako da ne bi i ja već sljedeći Božić novi trbuh gladila Nedavno mi je rodica rodila itopim se kad vidim tog malog, ne mogu uopće zamisliti da ćemo i mi uskoro imati još jedno takvo, T je već tako veliki. Odvikla sam se skroz oko male babe. Još mi isister kuka kako joj je muka ustajat i pravit bebimil, strah me da i mene to ne dočeka. S T se nisam namučila ni oko dojenja ni oko spavanja, sve je nekako lipo išlo. Ako bude tako i sa sekom, možda mebrzo želja uhvati
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 9:34:56
|
|
|
|
cuba
|
Pa da, zato i mene vata neka želja Odavno već nema ni bočica ni dudica, ni dojenja, ni pelena, spava u svojoj sobi ma ka da i nemam dite Al imamo još par stvari za srediti tokom ove godine pa kad to dovedemo kraju onda se bacamo u pravu akciju Još mi se prijateljica (baš je jučer bila kod nas) udaje dogodine 03.11 i za njenu svadbu ću se napiti i onda mogu bez grižnje savjesti na drugu bebu. A ja planiram imati troje To mi je oduvik bila želja još pogotovo što smo seka i ja velika razlika (ona ima tek 18god) pa sam dosta dugo bila sama.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 9:46:43
|
|
|
|
mariola
|
Mi ćemo najvjerojatnije na treće kad ovih dvoje budu malo veći. Nekih 5 i 7 godina. I nama je ta brojka od uvijek idealna A vidićemo, nadamo se da će sve ići po planu Ja i sister smo dvi godine razlike Ej krempite su odlične. Mm i ja smo se davili sinoć. Da nas je bilo pustit sve bi pojeli Već vidim da će mi reć da ne nosim gore kod njegovih ni jednu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 9:51:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure,evo i mene malo Okitili smo bor i sad gledamo Kralj lavova Mm za ručak kuha fiš danas
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 9:51:50
|
|
|
|
cuba
|
Ma meni su bilo čije krempite odlične Ajde baš mi je drago da su vam se dopale Jesi ti T već počela nositi štramplice? Ja sam ih se nakupovala za R al mu ih do sada još nisam nosila jer nije bilo tako hladno. Sad sam mu pripremala robu za obući pa se mislim?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 9:57:59
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Bumbi Bili ste vrijedni T je sinoć gledao kralja lavova Mi ćemo kod sveki na zubatca T u sobi slaže kockice i bila sam ga obuć a on meni: jos majo mama, kekaj jos majo Oblačim mu štramplice zadnjih dana. Sad sam ih isto pripremila ali se mislim dal da ih obučem jer sam pripremila postavljenje samterice Zašto ti cuba tako često mjenjaš posteljinu? meni to nekako prečesto, iovako promjenim reda radi, uopće se ne znojimo.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 10:00:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Mi štramplice već dugo oblačimo,ovdje je hladno,pogotovo ujutro kad idemo u vrtić Mi smo sinoć gledali Sam u kući
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 10:06:50
|
|
|
|
mariola
|
Idem se ja obući. T sam već sredila Aj javim se kasnije od sveki, baj, uživajte mi
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 10:08:20
|
|
|
|
cuba
|
Hej Bumbi Znači i vaš borić je okićen Kakvi su vama planovi za danas, hoćete di ići popodne? mariola, ne znam, nekako mi ušlo u naviku da jednom tjedno promjenim posteljinu iako zbilja ne bude šporka al eto. Kad je mm kući onda i 2x tjedno, tada se znojimo Ako si mu te podstavljene hlače pripremila onda su dovoljne dokoljenke. Ja ću mu obući štramplice samo do mojih a tamo ga presvući jer se doma grije, bit će mu vruće.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 24.12.2011 21:25:46
|
|
|
|
magdalenaa
|
Čestit Božić vama i vašim obiteljima i ,od srca vam želimoooooooooooooooo
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.12.2011 9:13:01
|
|
|
|
mariola
|
Dobro jutro svima
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.12.2011 9:52:17
|
|
|
|
modesty blaise
|
Jutro Mariola.... sve najbolje, još jednom.... kako si? kako izdržavaš ? kako malena?
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.12.2011 9:58:19
|
|
|
|
mariola
|
Jutro draga, i vama svako dobro Mi smo dobro. Uživamo doma, mm će cijeli tjedan biti s nama doma Jučer smo imali pravu euforiju kad je počelo otvaranje poklona. T smo dali da sve otvara i svemu se radovao, i govorio i mama je bila dobra i tata je bio dobar a kad je vidio ono što je sam poželio doslovno je počeo skakati po kući od sreće Bušilica i alat su išli s njim i na spavanje Ne prestaje se igrati s njima. Jutros se izvukao iz kreveta i ravno u sobu i čujemo mm i ja da on već buši Popodne ćemo kod njegovih kumova pa u 19h sviskupa na Božićni koncert Kako ste vi proveli ove dane? Jel ti S priča? Jel tm s vama?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.12.2011 10:00:50
|
|
|
|
ikica84
|
jutro cure! ja tek videla da nisam niti jednom pisala u novom bircu modesty super ti je kavica,ja upravo moju popila i igram se sa V.poceo je da dira igracke,da istrazuje oko sebe. A je vec vani sa babom,nema mira u kuci.. sta vi radite?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 9:02:24
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 10:26:58
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Ima koga?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 10:38:46
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja sam tu,spremamo se van malac i ja nadam se da ste lijepo spavali
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 11:23:33
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ja se samo na kratko javljam,nemam vremena,moja mama nas otjerala od kuce jucer pa trazimo novi smjestaj,tako da nemam ni volje ni vremena za nista...zurim dalje u potragu..cujemo se...i sretan vam bozic i nova godina svima skupa...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 11:46:31
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mz
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 11:51:29
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler mz mz drži se....
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 11:56:03
|
|
|
|
anaxx
|
drage moje virtualne prijateljice, dobar vam dan... svima SRETAN BOŽIĆ s malim zakašnjenjem, ali za dobre želje nikad nije kasno... meni vrijeme leti i ne znam kada je ovaj 12. mjesec prošao... bili smo dosta bolesni, virozni, i ja i klinci i evo nisam se ni okrenula (niti puno visila na raji ), a došlo je da za 2 dana putujemo u Švedsku.... brrrr, držite mi fige da sve prođe savršeno, da nam bude prekrasno i da se vratimo živi i zdravi... druge godine
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 12:08:57
|
|
|
|
danery
|
sretni blagdani i od nas 3 anaxx,još malo pa put želim vam uživanciju i super provod mz pa vama svako malo neki show
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 12:54:52
|
|
|
|
mamicaa
|
Ajme koji lijepi kolači, kave... Ništa curke, kod nas je već sve pojedeno.... Još ćemo za Novu godinu nešta skromno da pripremimo..... I to je to.
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 13:40:03
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ma a sta cete kad imam takvu majku...ma bit ce bolje...neznam ni ako cemo slavit rodjendan od t,sve smo pripremili,nakupovali pozvali a sad neznam ni sama...ah
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.12.2011 20:53:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer Ima li koga?
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!