Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:02:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
Stavi ti podlogu za svaki slucaj
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:04:22
|
|
|
|
mariola
|
a ništa, večeras ću ja razapet šatorsko krilo ispod sebe
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:05:56
|
|
|
|
mamino zlateko
|
al ste me sad nasmijale..ajd onda samo daj...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:12:24
|
|
|
|
mariola
|
a šta ću, šteta dormea a i mm će ići prat posteljinu pa će ju samo uništiti
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:13:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sto je sigurno,sigurno je,al stavi duplo
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:14:51
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ajd ako je vec dormeo,onda ti to bolje zastiti..ja pojela 2 bananka i naranđu,mogla bi jos nesto slatko.. ja si trazim nove tenisice na netu,to mi je poklon za valentinovo..
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 2.2.2012 14:18:24 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:18:50
|
|
|
|
mariola
|
ja imam dva kolača i punu ladicu slatkiša al mi je guza toliko lijena dignuti se i pojest nešto od toga Mislim da nemam snage više ni za tipkanje, idem malo odrijemat dok dečki ne dođu. Javim se večeras, uživajte cure
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:21:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja gibam,idem malo napravit reda,uzivajte popodne cure
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 2.2.2012 14:25:10
|
|
|
|
mamino zlateko
|
uzivajte..pozdrav...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 14:03:55
|
|
|
|
mamino zlateko
|
Hello..ima koga?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 20:23:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 20:26:06
|
|
|
|
danery
|
ojla curek,eto mene,al gibam brzinski pod tuš,pa se vratim....najte zgibati
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 20:30:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Ajde,čekam
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 20:49:32
|
|
|
|
danery
|
oj,eto me.... hm,nešto mi se bejb uskašljala onak kao ne može do zraka,teško udahne,pa na par puta hvata dah bila je danas popodne malo vani da vidimo što ćr na snijegu,mm snimao kamerom....ajme al se uskmečala kad je sjela u snijeg isprva,pokrepali smo od smijeha kasnije se nije dala u kuću,pa sam joj rekla ajmo u kuću jesti čokolade....da viš kako je uhvatila pravac odmah
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 20:54:34
|
|
|
|
BUMBI
|
Brza si,nema šta Nadam se da nije ništa Super što joj se na kraju svidio snijeg,ali čokolada je ipak čokolada D je isto bio vani popodne i baš je uživao Morala sam mu ići prvo kupiti čizme jer ima samo one gumene a u njima mu bude hladno. Ko zna koliko će ga sutra biti ako bude padao cijelu noć?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:01:06
|
|
|
|
danery
|
namazala sam ju onim mucoplant balzamom,mislim da ju zeza iskašljavanje,nos ne curi.... a znači i vi bili vani,super ja taman za bejb imam 2 buce što sam dobila,već sam mislila da ih neće ni obuti,a kad ono eto ti snješka uff....moglo bi biti bome sutra otkopavanja samo ako mi se deda pod prozor opet u pol 7 nasadi,prebit ću ga s tom njegovom vražjom lopatom
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:02:34
|
|
|
|
BUMBI
|
Nadam se da će brzo proći. Ma neće valjda tako rano već E,a jel tvoji dolaze ili su otkazali dolazak?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:06:01
|
|
|
|
danery
|
šta neće,jutros sam izašla reći mu da ne ronda dok mala spava,prije 7 je drljao po dvorištu a ne znam,rekla mi mama ak bude padalo,onda ne bi dolazili....tako da vjerojatno neće...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:08:27
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme,pa gdje će ranije van Znači ipak neće dolazizi.jel vi idete na onaj maskendbal kod prijateljice što si govorila?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:11:51
|
|
|
|
danery
|
ma pa daaaa,deda živi za to da u 5-6 ujutro ronda pa probudi sve koje može ah,maskenbal....djeca se neka porazboljevala,a ta kuća gdje je trebalo biti...u njoj se ne stanuje,pa bi ju već danas trebalo grijati,spremati,a to nije napravljeno....i + ova snježina,ma ne da mi se smrzavat tamo skoro sama----bit će maškara.. hoće d imati maskenbal u vrtiću,što će obući?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:15:10
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,onda i to propalo Da,da imat će.Baš je teta neki dan na roditeljskom rekla d aće biti 20.2.Kupio je kostim,kauboja neki dan u Lidlu .Ne može dočekati Joj,nemam pojma šta bi kuhala sutra.Šta češ ti ?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:22:37
|
|
|
|
danery
|
mislim da ću zapečene palačinke sa sirom i neku juhicu....danas sam njoke,snicle pohane u sezamu i umak od gljiva i kiseli kupus na salatu... htio mm šufnudle sa orasima i šećerom,a meni to...mah,ko desert,a ne ručak... znači kauboj će biti,ha....super evo prestala bejb kašljati....morat ću joj sutra nos natankat fiziološkom i usisati čisto preventivno... e danas sampoludila i odrezala joj šiške i to jedva....bile su joj preko nosa,a sad kaže sveki da ima kratke ko josipa lisac meni malo vućče na j.carreya iz glup i gluplji koliko sam capnula
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:27:37
|
|
|
|
danery
|
uff...idem ja polako u krpe....treba se naspavat dok deda nije počeo sa čišćenjem lkn
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:27:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,luda si Bome si onda dobo odrezala ako je ko J.carrey Mmmmm,ovo danas što si pravila ne zvuči loše Vidjet ću još kasnije šta imam u zamrzivaču,pa ću valjda nešta smisliti Super što više ne kašlje,a nadam se da ni neće. Jel idete i sutra van? MM obećao D da će ga voditi na pampas sa sanjkama ,sad će nas sutra izluditi kad će ići
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 3.2.2012 21:28:48
|
|
|
|
BUMBI
|
A i to što kažeš,što je sigurno sigurno,bolje ti odmah na spavanje idem ja još malo u krpe...LN
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!