mayathebee -> RE: Blagdani.... (29.12.2011 13:51:04)
|
.gif] Inaće, mm i ja smo zakljucili kako zivimo i radimo za ljetovanje i za Božić![sm=smiley1.gif] Obožavam sve vezano za ove zimske blagdane, pa i malu dozu shoppinga! Ove godine najvažnije nam je bilo to što nam je ovo prvi Božić s našim sinekom! Obukli smo ga umalog djeda mraza i okitili bor ili po njegovom pik-pik! [sm=smiley1.gif] Na badnjak smo po nepromjenjivoj tradiciji bili kod sveki! Kod njih je uvijek puna kuća ljudi, topline, veselja, klope... Jede se riba, pita sirnica, kuhani grah, krumpir u kukuruznom brašnu bukovaće, i domači čisti kukuruzni kruh ( sve sveki sama radi)! Najveca radost nam je svima bilo gledati Ivana kako otvara prve Bozicne poklone, kako trči za novim vlakičem i viće ču-ču, kako se valja po novom veeeeelikom plišanom medi, i kako kada vidi djeda mraza bilo gdje viće ho, ho, ho! [sm=smiley36.gif] Za Božić smo išli kod mojih u Zagorje na puricu s mlincima, uzivali na svjezem zraku, otvarali još poklona, i tamanili kolace. Jos uvijek ne mogu disati od hrane, mislim da ću morati na ozbiljnu detoksikaciju nakon nove godine![sm=smiley1.gif U svakom slučaju Božić je prošao veselo i toplo, jedino bi mijenjala to sto radimo i ja i mm, pa vise u unuku i blagdanima uzivaju bake i dede!
|
|
|
|