mirelll -> RE: Tetu za čuvanje... (23.3.2016 17:27:57)
|
Drage mamice, ja sam Mirela i imam 37 godina. Majka sam četvero dječice, tri dječaka i jedne curice. Njihova dob je 13 i pol godina, 9 godina, 4 i pol godine i curica je trenutno 5 mjeseci. Svim srcem bih željela čuvati još neko djetešce i time usrećiti roditelje jer znam kako je to kada se morate vratiti na svoj posao a ne znate kamo ćete s djetešcem. Voljna sam čuvati dijete i i na manje sati dnevno ili samo po potrebi, i vikendom naravno i u poslijepodnevnim i večernjim satima, samo važno mi je da je u mom domu radi moje djece (Borčec, iznad Gajnica). Dijete bi bilo sasvim zbrinuto, dijete bi papalo, igralo se s mojom dječicom i spavalo po potrebi. Voljela bih čuvati u svom domu. Živimo u novijoj malenoj zgradici, u prirodi, bez prometa, bez buke, imamo svoje veliko ograđeno dvorište. Mi smo obitelj nepušača i nemamo kućne ljubimce, i vjernici smo (katolici). Znam sve o djeci, baš sve, imam jako jako puno iskustva. Mogu čuvati i skroz malene bebice, dojenčad. Naravno i veću dječicu, voditi brigu o učenju djeteta, pripremu za školu. Apsolutno sve! Jednostavna sam i djeca me jako vole. Možete me kontaktirati na mail mirela240179@gmail.com
|
|
|
|