|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ginekolozi
11.1.2012 22:15:29   
Lillian_Os
Pozdrav, ne znam ima li ova tema ovdje. Moze li mi netko preporuciti ginekologa u Osijeku koji prima pacijente, a nije privatnik? Ja sam kod dr. Stanica, ali nisam zadovoljna njime.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ginekolozi
12.1.2012 9:42:50   
Bebys
lilian iz osijeka...imas PREPORUKE GINEKOLOGA velike za cijelu hrvatsku....sad cu ti naci na ovoj stranici pa vidi dali ti tko odgovara....

sretno

(Odgovor članu Lillian_Os)
Neposredna veza do poruke: 2
12.1.2012 9:49:43   
Bebys
http://www.ringeraja.hr/forum/m_31714/mpage_6/key_/tm.htm

neznam dali ce ti ovo pomoci...to su samo navedeni ginekolozi koji su dobri bili nekome od nas

nadam se da ce ti netko javiti...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
12.1.2012 12:00:09   
Indy
ja idem kod ginekologa u osijek, nazalost u os su svi vecinom ili puni ili privatni. znam da moja doktorica(dom zdravlja u dolnjem gradu) neprima nove pacijente ni doktorica Glavas. dr.Popovic(kbc) mi nije ostao u dobrom sjecanju kad sam bila u bolnici.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
14.1.2012 12:31:38   
Lillian_Os
Hvala puno :)

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!