Krky -> RE: Stanje u Vinogradskoj (23.1.2013 1:09:13)
|
Rodila sam tamo krajem 9. mj. Uveden je rooming in, osim baš ako je gužva pa im nedostaje košara-krevetića za bebe. To mi je ujedno i prvo iskustvo roominga (od ukupna 4 poroda u Vinogradskoj). Imala sam carski pa bebač nije odmah prvu noć bio sa mnom, tj. drugu, kad sam s intenzivne došla u sobu. Moram priznat da mene taj rooming in uopće ne oduševljava, mislim da još za to nemamo prave uvjete i nekako kao da je prisilno nametnut. Smanjili su broj sestara, preporučuje se što manja intervencija u odnosu mama-beba. Istina je da su i sestre mlade, što mi, naravno ne smeta, ali ima i bahatosti. Nisam ni razmažena niti očekujem da me maze i paze, niti očekujem hotelske usluge, Jakov mi je 6.beba, ali kad te sve boli i onda ti se još neka klinkica bahato obrecne samo zato što je u poziciji... hmm. Sve ostalo je ok, neke su sobe preuređene u apartmane, na 2 sobe jedna kupaonica, kreveti s mehanizmom, dr. tim je ok. I dalje pohvaljujem sestru Zilu Torlo i dodajem pohvalu tehničaru u op. sali J. Pejčinoviću. Da idem za curicom opet bih išla tamo.
|
|
|
|