marty25
|
Evo da se i ja javim...vec dugo citam vase postove..i jako jako mi je tesko...kad gledam kroz sto ste sve prosle, i kroz sta prolazite ...imam i ja jedno prilicno dugu pricu..koju bi htjela podjeliti s vama... Ja i moj muz dugo nismo planirali djecu, mislili smo mladi smo jos malo, mada je on htio, a ja sam ta bila koja je govorila..ajde da sve rijesimo sredimo ,vjencamo se....pomalo sebe krivim za sve ovo. Zaposlila sam se prije 2,5 godine, u struci..moj san se ostvario, vrlo brzo sam dobila i za stalno..sreci nije bilo kraja. prosle godine prije 10mj smo se i vjencali..onako kako sam i zamisljala, sve sjelo na svoje. Poceli planirati bebu, nakon dva mjeseca ja ostala ..Otisla kod ginekologa, pregledala me i narucila na ultrazvuk..no sljedeci dan jaki bolovi u stomaku i ja prokrvarila, otisli na hitnu, imala biokemijsku trudnocu, doktoricine rijeci; dogada se, da niste pogledali s testom nebi ni znali, nisu me imali potrebe cistiti. Jako dugo sam se patila i trazila razloge, otisla kod svoje ginekologinje: vecinom saljem na briseve, one koje su imale vise od tri pobacaja..ali ako zelite radi sebe poslat cemo i vas bris, pa da vidimo. Ja sam naravno zeljela, pa sto cu ako mi se opet dogodi. Pronadjena mi je ureaplazma u. manje od 10 na 4. Pila sam jednu turu summameda, ponovila bris ponovno isto, ja i moj muz dobili opet turu antibiotika...i ona je otisla. Proslo je 5 mj od spontanog, pa reko idemo raditi na bebi. pratila ovulaciju trakicama. Prije par dana nego sto cu dobiti mengu...pa idem provjeriti test, jel me je bolilo kod prepone, kad ono ...nismo mogli vjerovati...nisam odmah htjela ici kod ginekologa, ali kad mi se pojavilo smedkasto, otisla sam. Gleda ona, gleda i kaze maternica zadebljana, ali nazalost nista nevidim...vanmatericna trudnoca. Morat cemo jos betu vaditi, za dva dana. Beta 2100, ona gotova...idete hitno u bolnicu. Dosla tamo sva izbezumljena, pregledana..kaze plod je u desnom rogu.. Na promatranju cete biti. Za dva dana ponovno ultrazvuk, beba se spustila ali je primjecen hematom 28*18, 50/50 su mi sanse. Strogo mirovanje, duphaston 3*1..Povremeno mi je curkalo van..ali mi je receno da je to normalno jer se hematom cijedi, a kod nekih sam od sebe ode. Beta mi je pravilno rasla zadnji put je bila 24000, srceko kucalo...sve bilo dobro..Dosla kuci iz bolnice i dalje mirovala, doslovce samo tus i wc. Bila sam osjetila povremena probadanja sa strane, ligamenti se sirili i da je to ok..Prije pet dana u noci otisla do kupatila, krv naglo krenila...otisli na hitnu, moja mrvica otisla...u 8 tjednu, poslali me na ciscenje.,pod anestezijom cijeli dan sam proplakala, zasto meni, cuvala sam se, svaki dan sam joj pricala..biti ce sve u redu izdrzat cemo mi to. Ali ipak me napustila, neznam kako dalje, nebi ponovno mogla to prozivjeti...Jako mala trudnoca, a ja sam u totalnoj depresiji OPROSTITE, OVO SE ODUZILO...ALI KAD ME NITKO NE RAZUMIJE..MORALA SAM SE VAMA POJADATI.. a tako bi voljela jednog malog andela..ali me strah svega
|