lora25 -> RE: Spontani pobačaji i kiretaža (19.12.2013 9:25:30)
|
Pozdrav svima.nova sam ovdje, ali već neko vrijeme čitam vaše postove, pa sam željela svoju priču podijelit s vama..Prije dva tjedna, nakon što mi m kasnila shvatila sam da sam najvjerojatnije po drugi put trudna (imam prekrasnog dečkića od 4 godine[sm=smiley1.gif]. Radim test koji je pozitivan i presretna naručujem se kod gin na pregled. Izračunao mi je 6t, a na ultrrazvuku se vide tek gestacijski mjehurići mala točkica. Šalje me da vadim betu,pošto je bila subota tek u ponedeljak. Tu počinju moji problemi,užasno me bole leđa, a u nedelju mi izlazi sluzavi čep. Isti dan navečer primjećujem sluz sa malo krvi. Ali ništa ne poduzimam. U ponedeljak počinjem jako krvariti, dolazim kod gin koji mi govori, da je spontani, beta je za dva dana trostruko pala...Nisam išla na kiretažu, gin kaže da će vjerojatno sve samo izać.Imam samo kontrolu za 2t. Sad samo razmišljam da sam odmah otišla na hitnu, pošto je bio vikend možda su mogli spasiti moju bebicu..najgore od svega je što svi oko mene govore da je to normalno, da se događa. Kao da nitko od njih ne razumije što znači izgubit bebu koju toliko želiš. Ovdje sam našla utjehu ali i nadu kad vidim da su i poslije nekoliko spontanih cure ostale[sm=nosecka.gif] i da je sve dobro završilo.
|
|
|
|