|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ovo niste znali o meni...
6.5.2009 9:48:03   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: MILLA

IZVORNA PORUKA: twitty

evo sad kad citam vase objave izgleda da sam ja rekorderka
sta se tice udaje
ja sam mm upoznala 15.01.1999.
zarucili smo se 01.03.1999.
vjencali 22.04.1999.
pa vi racunajte!user posted image

zaboravila sam reci da smo jos u sretnom  braku!!!

user posted image user posted image ...bravo ptičice...a mm i ja smo počeli živjeti zajedno-odma!! nakon što me prvi put poljubiouser posted image ,rekao mi je "ti češ mi biti žena"...i od onda eto....7 god..

user posted image user posted image user posted image i MM i ja smo tu negdje u rangu...mislim da nismo bili skupa ni mjesec dana kad se preselio k meni

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 76
6.5.2009 9:52:40   
mariola
I mi od prvog poljubca živimo zajedno user posted image user posted image user posted image
Ah, da mi je neko rekao da ću to napraviti, rekla bi mu da je lud. Ali nekad ti jednostavno ne treba 5 godina hodanja da znaš da je to to. user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 77
6.5.2009 9:55:06   
novamama
ja kao prava riba, sanjala sam da to bude tako - od prvog poljupca pa par dana pa vjenčanje i tako to...

ali mm je trebalo 6 godina da me oženiuser posted image
i on je riba, pa valjda je čekao da ja napravim prvi korakuser posted image

uglavnom, pustimo mi to, baš mi je super vidjeti pravu ljubav na djelu, u ovim primjerima koje ste naveleuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 78
6.5.2009 9:59:01   
m600
ja sam sa 16god nakon mjesec i pol veze pobjegla mom sadašnjem mužu...ali nažalost me socijalno brzo našlo i strpalo u domuser posted image user posted image user posted image  ali ništa nas nije rastavilo...jednostavno znaš da je to touser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 79
6.5.2009 10:01:04   
mariola
MA daj user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 80
6.5.2009 10:05:38   
m600
user posted image aha...
meni je mama poginula kad sam imala 2god, tata se nikad nije brinuo za mene...uvijek je radio vani i mislio da se parama može sve... tako da sam ti ja prvo živjela s tetom do 11 god pa se ona više nije htjela brinuti za mene a onda me uzela mamina mama s kojom sam živjela do 17god.....(prije i poslije doma)
nismo baš imale dobar odnos jer je ona odrsla drukčije i nije shvaćala da ja izlazim i imam dečka...zato sam i pobjegla...user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 81
6.5.2009 10:10:43   
mariola
Ajoj, ovo je jako tužno user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 82
6.5.2009 10:14:11   
pikachu
Ovo je stvarno tužno, ali drago mi je da si pronašla svoj 'hepi end' user posted image ...

Ljudsko biće je stvarno najžilavija životinja i sve uspijemo preko svojih leđa iznijeti, a mislimo da nećemo preživjeti...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 83
6.5.2009 10:15:12   
anaxx
IZVORNA PORUKA: mariola

Ajoj, ovo je jako tužno user posted image

divim se ljudima koji se uspiju izdić iz svoje tužne priće, organizirati svoj život, biti sretni, osnovati svoju sretnu obitelj... bravo!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 84
6.5.2009 10:15:47   
m600
 to je samo djelić mog života...svašta sam prošlauser posted image ...život mi je bio odlična škola..ali ne želim se vraćati u prošlost...........sada mogu zahvaliti Bogu što sam napokon sretna i potpuna.....user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 85
6.5.2009 10:18:00   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 86
6.5.2009 10:20:42   
mariola
IZVORNA PORUKA: pikachu

Ovo je stvarno tužno, ali drago mi je da si pronašla svoj 'hepi end' user posted image ...

Ljudsko biće je stvarno najžilavija životinja i sve uspijemo preko svojih leđa iznijeti, a mislimo da nećemo preživjeti...

Neka si ti nama sretna i tako da ostane do kraja user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 87
6.5.2009 10:23:21   
m600
hvala vam cure i ja vama želim sreću do kraja životauser posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 88
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!