Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 9:48:03
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: MILLA IZVORNA PORUKA: twitty evo sad kad citam vase objave izgleda da sam ja rekorderka sta se tice udaje ja sam mm upoznala 15.01.1999. zarucili smo se 01.03.1999. vjencali 22.04.1999. pa vi racunajte! zaboravila sam reci da smo jos u sretnom braku!!! ...bravo ptičice...a mm i ja smo počeli živjeti zajedno-odma!! nakon što me prvi put poljubio ,rekao mi je "ti češ mi biti žena"...i od onda eto....7 god.. i MM i ja smo tu negdje u rangu...mislim da nismo bili skupa ni mjesec dana kad se preselio k meni
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 9:52:40
|
|
|
|
mariola
|
I mi od prvog poljubca živimo zajedno Ah, da mi je neko rekao da ću to napraviti, rekla bi mu da je lud. Ali nekad ti jednostavno ne treba 5 godina hodanja da znaš da je to to.
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 9:55:06
|
|
|
|
novamama
|
ja kao prava riba, sanjala sam da to bude tako - od prvog poljupca pa par dana pa vjenčanje i tako to... ali mm je trebalo 6 godina da me oženi i on je riba, pa valjda je čekao da ja napravim prvi korak uglavnom, pustimo mi to, baš mi je super vidjeti pravu ljubav na djelu, u ovim primjerima koje ste navele
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 9:59:01
|
|
|
|
m600
|
ja sam sa 16god nakon mjesec i pol veze pobjegla mom sadašnjem mužu...ali nažalost me socijalno brzo našlo i strpalo u dom ali ništa nas nije rastavilo...jednostavno znaš da je to to
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:01:04
|
|
|
|
mariola
|
MA daj
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:05:38
|
|
|
|
m600
|
aha... meni je mama poginula kad sam imala 2god, tata se nikad nije brinuo za mene...uvijek je radio vani i mislio da se parama može sve... tako da sam ti ja prvo živjela s tetom do 11 god pa se ona više nije htjela brinuti za mene a onda me uzela mamina mama s kojom sam živjela do 17god.....(prije i poslije doma) nismo baš imale dobar odnos jer je ona odrsla drukčije i nije shvaćala da ja izlazim i imam dečka...zato sam i pobjegla...
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:10:43
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj, ovo je jako tužno
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:14:11
|
|
|
|
pikachu
|
Ovo je stvarno tužno, ali drago mi je da si pronašla svoj 'hepi end' ... Ljudsko biće je stvarno najžilavija životinja i sve uspijemo preko svojih leđa iznijeti, a mislimo da nećemo preživjeti...
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:15:12
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ajoj, ovo je jako tužno divim se ljudima koji se uspiju izdić iz svoje tužne priće, organizirati svoj život, biti sretni, osnovati svoju sretnu obitelj... bravo!
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:15:47
|
|
|
|
m600
|
to je samo djelić mog života...svašta sam prošla ...život mi je bio odlična škola..ali ne želim se vraćati u prošlost...........sada mogu zahvaliti Bogu što sam napokon sretna i potpuna.....
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:18:00
|
|
|
|
pikachu
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:20:42
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Ovo je stvarno tužno, ali drago mi je da si pronašla svoj 'hepi end' ... Ljudsko biće je stvarno najžilavija životinja i sve uspijemo preko svojih leđa iznijeti, a mislimo da nećemo preživjeti... Neka si ti nama sretna i tako da ostane do kraja
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 6.5.2009 10:23:21
|
|
|
|
m600
|
hvala vam cure i ja vama želim sreću do kraja života
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!