svrcica -> RE: jaslice - da ili ne (6.2.2012 12:33:25)
|
IZVORNA PORUKA: mala99 IZVORNA PORUKA: svrcica IZVORNA PORUKA: mala99 Ja ne! Nitko me ne može uvjeriti da je malom djetetu od godine dana bolje u jaslicama, nego kod bake. Nakon 2 godine je neka druga priča. Mozda si i u pravu kad kazes da je dijete od godine dana premaleno za jaslice, ali svatko je slucaj za sebe... Kod mene u selu i nema bas puno djece, a ona koja i jesu tu, puno su starija od mog sina, a i ja nikako ne zelim da baka i djed odgajaju moje dijete, jer je to ipak jako puno vremena koje bi provodili zajedno, a ne bi ga odgajali kako ja zelim. Vec od njegovog 3. mjeseca mi dosadjuju sa dohranom iako je dijete na mom mlijeku i nema potrebe (odlicno napreduje), pa kad se malome spava, oni ga zabavljaju, a i sto da kazem kad sam dijete uspavljivala uspavankom, a baka je dosla i pocela pjevat nesto svoje dok sam ja pjevala pjesmicu koju mu uvijek pjevam.... Zasto da ostavim dijete nekome tko mi ocito pokazuje da smatra sve radim krivo s njim, pa da mi iza ledja radi po svom? Ali to je vec tema koja ovdje ne spada... Znaš, kad sam prvi put pročitala tvoj prethodni post i činilo mi se da u pozadini stoji neki problem sa starcima. Lijepo od tebe šta si ovo iskreno iskomentirala. I u pravu si i u potpunosti te shvaćam, i ja bi tako postupila. I tom su slučaju jaslice svakako bolji izbor. :) Hvala. Na žalost, često je to tako u obiteljima...
|
|
|
|