|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li ste znali...
8.2.2012 11:06:14   
keiko
IZVORNA PORUKA: bubaMaja

živa se kupi aluminijskom folijom bez problema (bakini savjeti u slučaju slomljenog toplomjera)

Icke je jedan čovjek koji je zaradio puno novaca na teorijama urote u kojoj glavnu riječ vode GMAZOVI - vanzemaljci koji su kod nas svi kraljevi i vođe svijeta... pročitala sam sve što se moglo od njega i neke teorije su prilično smislene, ali za ovo baš nisam sigurna... tako da bi jedna od teorija mog,l0,a biti - kako ćemo zgrabiti najviše moguće novaca? ajmo još preplašit narod pa nek plaćaju predavanja i knjige o stvarima na koje i onako i ovako ne mogu utjecati, ali bit će pod još većim stresom pa će se razboliti i platiti dodatno lijekove farmaceutskim tvrtkama... eto mu teorije zavjere za novu knjigu!

bubaMaja, ne moraš kupit nijednu knjigu, ni ići na ijedno predavanje- sve informacije koje te zanimaju imaš besplatno na netu (pa nije Icke jedini, on je kap u moru..).
Ovo sa plašenjem naroda mi nije posve jasno. Treba se plašit života u neznanju. A ako ti znaš i ja znam, nećemo puno promijenit, ali ako znamo svi- e to će već nešto značit. Razmisli.

Bebys, slažem se s tobom. A još....

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 26
8.2.2012 13:03:54   
Bablica
bubaMaja njegova teorija zavjere oko štednih žarulja se bazira na tome kako sve metali provode struju. Pa kako u štednim žaruljama ima žive tako bi u budućnosti te žarulje koristili za prisluškivanje, wireless struju i sl.

Bebys - svi bježe, a mi se veselimo ulasku!!! Grrr ..

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
8.2.2012 18:29:44   
bubaMaja
apsolutno se slažem da se treba plašiti života u neznanju, ali ne možeš iza svakog ugla nalaziti teorije zavjere... današnji život je u svojoj osnovi sam po sebi toliko opasan, toliko opterećen svime i svačime da je apsurd vaditi još i štedne žarulje iz svega toga... to sam htjela reći, valjda sam sad bolje objasnila... user posted image

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 28
8.2.2012 19:47:05   
keiko
IZVORNA PORUKA: bubaMaja

apsolutno se slažem da se treba plašiti života u neznanju, ali ne možeš iza svakog ugla nalaziti teorije zavjere... današnji život je u svojoj osnovi sam po sebi toliko opasan, toliko opterećen svime i svačime da je apsurd vaditi još i štedne žarulje iz svega toga... to sam htjela reći, valjda sam sad bolje objasnila... user posted image

bubaMaja, super si napisala, slažem se s tobom, osim sa "teorijom zavjere", koja to uistinu nije. Ljudi znaju za štetnost tih žarulja, ali neki još uvijek nažalost ne. To je kao da pušač govori, da cigarete uopće nisu štetne- pa i ne ubiju te odmahuser posted image , ali štete.
Nitko ti ne brani, da ih koristiš, a netko će možda dobiti vrijednu informaciju.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!