|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Objašnjenje !!!
10.2.2012 21:17:52   
Ann
 ovo je strašno! već 2 sata čitam ovu temu,zar je moguče da postoje ovakvi ljudi?kud ovaj svijet ide?kome vjerovati?kako će prolaziti u životu oni koji stvarno pomoć trebaju a ljudi oko njih više nikome neće vjerovati?strašno.

Imam 2 anđela!
Velika M i mala M.

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 301
10.2.2012 21:38:08   
Emina mama
cijelo popodne razmišljam o svemu ovome i sad mi je drago i sretna sam jer sam pročitala da se stvari polako raspetljavaju i da sva njena sranja izlaze na vidjelo....user posted image
mislim da noćas budem malo mirnije spavala...još da znam i da je taj mali na sigurnom...user posted image user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

(Odgovor članu Ann)
Neposredna veza do poruke: 302
10.2.2012 21:46:25   
keksić
čitam ovu temu evo cijelo popodne i stalno želim reći da ne napadate jadnu ženu i zbog tih 800kuna koje je dobila tu je razapinjete,...
ali sad više ni ja nisam sigurna u što da vjerujem, ma jednostavno nemogu vjerovati da bi itko mogao na takav naćin zgrtat novce...user posted image

mislim, da se i htjela obogatit stavila bi priču u novine i broj tekućeg a ne tu na forum, neznam, user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu Emina mama)
Neposredna veza do poruke: 303
10.2.2012 22:10:28   
mala pcelica
keksić nije to samo 800 kn ,to je samo jedan primjer..ko zna koliko je novaca u igri bilo kad je ona skoro u svakoj banci imala ovoren račun,tj. za svaki nadimak po jedan račun user posted image

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 304
10.2.2012 22:32:42   
adryosijek
na jedno 10 sajtova,10 i vise nikova, trazila je na jednom pare za pse,na drugom je udana ima 3 djece,na jednom ima jedno dijete,na cetvrtom o boze ,nemogu niti da pohvatam ,uglavnom na svakom razlicita pricauser posted image i naravno kukanje za pomoć,citajuci kolke su joj zene slale i novce i poklone ...reklo bi se da je dobro nakukala ljude ,800 kn je sitnica za nju user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 305
10.2.2012 22:36:15   
natalijax
IZVORNA PORUKA: adryosijek

na jedno 10 sajtova,10 i vise nikova, trazila je na jednom pare za pse,na drugom je udana ima 3 djece,na jednom ima jedno dijete,na cetvrtom o boze ,nemogu niti da pohvatam ,uglavnom na svakom razlicita pricauser posted image i naravno kukanje za pomoć,citajuci kolke su joj zene slale i novce i poklone ...reklo bi se da je dobro nakukala ljude ,800 kn je sitnica za nju user posted image
ko bi rekao sanader joj nije ravanuser posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 306
10.2.2012 22:36:28   
adryosijek
a pcelice onaj napad ,na tebe prije koju godinu,nista me nebi cudilo da i to ima veze s njom ,posto je ona isla s 2 racuna kolko se sjecam ..s jednim je kukala isto ,a s drugim kao pomaze ona svojoj toj kolegici koja kuka isto.. svasta je moguce,ama bas nista me neiznenadujeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 307
10.2.2012 22:37:35   
Ninaa
Sve ovo mi je prestrašno i ne mogu vjerovati da da ima takvih ljudi. Kaj se tiče centra za socijalnu skrb na našem primjeru brige za bolesnu osobu zadnji put su bili u kući 2005, a to je bilo prije 6 godina, nije da mi fale, ali kad smo bili kod njih za neke papire ispuniti ta naša radnica mi je rekla da mi izgledamo normalno pa da nas ne provjeravaju. Kak radim u pravnoj struci samo sam joj odgovorila da  kak oni mogu tak na izgled prosuditi tko je normalan,a tko nije. Na to je odgovorila da imaju toliko puno posla, malo ljudi i sredstva i da kam bi došli da provjeravaju svaku obitelj, da postoji neki problem da bi ih netko upozorio.Eto
A kaj se tiče pomoći meni je bilo žao tog djeteta,a ona mi je bila sumnjiva skroz, kak sam se već dva puta opekla i poslala hrpu robe o svome trošku da nisam dobila skoro ni hvala i da bi te forumašice prodavale robu dalje po raznim forumima, nije mi žao kaj sam pomogla, ali ima toliko ljudi kojima je ta pomoć bila potrebnija i mogu reći da sam baš razočarana. Nisam jednostavno htjela poslati novce, već sam za  Božić poslala slatkiše, javila mi se ali sa neke totalno druge adrese isto s nekom pričom koja ne drži vodu i tak sam jednostavno samo pročitala kaj se s nojm događa. A kak je i Zvonki rekla nekim forumašicama bi i krvi dala,ali na ovakve priče ne nasjedam više, radije pomognem nekom oko mene za kog znam da mu treba. A temu sam ja obrisala jel me prije svega ovoga molila da je obrišem jel dobiva prijeteće pp i slično.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 308
10.2.2012 22:39:53   
adryosijek

IZVORNA PORUKA: natalijax

ko bi rekao sanader joj nije ravanuser posted image

ko bi reko covjece kad sam ju vidila da je tolko inteligentna??? ,mislila sam jbg seljanka ,ono koja se nije makla dalje od kravice ,koze itd .kad vidi ti nje kolke je preveslala..ali mislim da je poremecena .to ja nebi mogla ,rade bi osla pocistiti neku birtiju ,ili radila najgori poso za postenu placu nego vako,staviti ljagu na svoje ime ,i ispasti kriminalka!!!!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 309
10.2.2012 22:41:17   
patka
sve je to fuj
al za dvije stvari joj skidam kapu, a to je za smisljenje scenarija (mozda da proba nesto plasirati na inozemno trziste- Hollywood ili bar Bollywood, a moguce i Telemundo) a drugo na tome kaj je znala koji nick ima koji otvoreni racun i za koju izmisljotinu i to je dosta dugo uspjevala sve drzati pod nadzorom (dok nije naletila na Modesty - nije joj uzalud samo James Bond bio konkurencija user posted image user posted image user posted image ).
ja smuljam da u ducanu nije bilo bijelog kruha i ona se zlajem za dva sata user posted image user posted image user posted image
al kak se veli svaka guza dojde na sekret pa tak i ona

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

Neposredna veza do poruke: 310
10.2.2012 22:44:22   
adryosijek
NINA oni procjenjuju po izgledu ,ako si pogledala emisiju ljubav na selu ,nebi rekla da doticna izgleda normalno(mnoge su to zakljucile) user posted image i stvarno sam u cudu na koju foru toj cudakinji daju dijete ...

Neposredna veza do poruke: 311
10.2.2012 22:56:31   
mala pcelica

a pcelice onaj napad ,na tebe prije koju godinu,nista me nebi cudilo da i to ima veze s njom ,posto je ona isla s 2 racuna kolko se sjecam ..s jednim je kukala isto ,a s drugim kao pomaze ona svojoj toj kolegici koja kuka isto.. svasta je moguce,ama bas nista me neiznenadujeuser posted image

jedna je imala nick "Valentin i mama" ona se naknadno javila,a ova sto je mene napala tj. prijateljica od "valentin i mama" njoj ne mogu da se sjetim nika user posted image stavljale su i slike od malog koji je isto tada nesto bio bolestan ako se ne varam user posted image

Neposredna veza do poruke: 312
10.2.2012 23:11:05   
svrcica
Ja sam samo dosla nesto pitat i naletila na ovu temu. Evo vec 3 sata visim na ringeraji, a mislila sam ic ranije spavat user posted image . Ne pisem cesto, ali cesto citam teme koje me zanimaju, pa sam svojedobno naletila na onu temu gdje joj je dijete bolesno i stopira svaki dan do Zagreba... moram priznat da mi to nije otpocetka drzalo vodu. Ali nisam to htjela reci, vec da ne zalite za onim sto ste dale, vi ste dobro djelo napravile, a ostalo ide na njenu dusu. I ja ako imam dam, a kad sam bila dijete i moji nisu imali, onda smo primali i bili smo zahvalni. Ne gubite vjeru u ljude zbog jedne poremecene osobe. Ja sam bila dijete koje je zivjelo u neimastini i zbog takvih poput vas veselila sam se paketicima slatkisa ili kojoj novoj igracki koju bih dobila od Caritasa. Danas ne zivim u neimastini, ali zbog ljudi koji su svojedobno meni pomagali, pomoci cu i ja drugima, jer dobro se dobrim vraca. Vjerujem da ima netko veci od svih nas koji to vidi i cijeni...user posted image

Neposredna veza do poruke: 313
10.2.2012 23:23:46   
mayathebee
Neda mi vrag mira, pa gledam njen jedan od profila na face-u! Ovaj je navodno preueo njen muž! Profil je Željko-Stjepan Stjepko!

Na svakoj objavi, bilo njenoj ili njenog muža, piše da je objavljena "near Zagreb"!

U jednoj se objavi statusa njen muž javlja kao sa broda, a ja se pitam koji to brod plovi u blizini Zagreba!

Kako samo to prije nisam primjetila!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 314
10.2.2012 23:25:30   
adryosijek

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

jedna je imala nick "Valentin i mama" ona se naknadno javila,a ova sto je mene napala tj. prijateljica od "valentin i mama" njoj ne mogu da se sjetim nika user posted image stavljale su i slike od malog koji je isto tada nesto bio bolestan ako se ne varam user posted image

da da,kao bolestan (otac je pretuko malog i nju),bog zna cije su slike bile,sprasile su obje ,nema im ni traga niti glasa .nisto cudo da je to jos jedan od njenih filmova user posted image

Neposredna veza do poruke: 315
10.2.2012 23:25:42   
MaliZmaj
meni su smijesne ove izjave o tome kako je svima bila sumnjiva i svi su sve znali prije...
ja mogu reci da meni nije bila sumnjiva ni u jednom momentu, a stvarno imam puno iskustava s raznim muljatorima i otkrili smo ih jako puno do sada.

srecemo se svakodnevno s kojekakvim ljudima, manipulatorima, varalicama i zicarima i ona nije imala karakteristike ni jednog od njih... nismo sumnjali ni malo (nitko od nas iz udruge)

ima puno ljudi za koje smo od pocetka znali da tu nesto ne stima ali ona nije bila jedna od tih..

zato je nas sok sad utoliko veci, nije nam bilo ni na kraj pameti da bi netko lagao o takvim stvarima, na takav nacin i tako dobro

mi smo je cak zvali k sebi (u privatnoj kombinaciji) da prenoci dok je dijete u bolnici i ne bi ni pomislili da je tu nesto mutno (a za NIKOG od korisnika udruge to ne bi napravili)

< Poruku je uredio MaliZmaj -- 10.2.2012 23:27:06 >

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 316
10.2.2012 23:29:31   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Neda mi vrag mira, pa gledam njen jedan od profila na face-u! Ovaj je navodno preueo njen muž! Profil je Željko-Stjepan Stjepko!

Na svakoj objavi, bilo njenoj ili njenog muža, piše da je objavljena "near Zagreb"!

U jednoj se objavi statusa njen muž javlja kao sa broda, a ja se pitam koji to brod plovi u blizini Zagreba!

Kako samo to prije nisam primjetila!

ovo ne mora da znaci,al moze da bude user posted image meni zna nekad na fejsu pisati blizu zagreba(samo od sebe se nesto poremeti),a ja blizu vinkovaca user posted image a opet ne znam sve je moguće user posted image

ima dosta cura sa rr za prijatelje .... jel ona ima muza il nema user posted image user posted image ???????????

< Poruku je uredio mala pcelica -- 10.2.2012 23:34:03 >

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 317
10.2.2012 23:43:19   
AntonijaV
Nakon pet dana dođem vidjet što je sa mojom temom i zaglavim ovdje :)

Ovo je prava ekipa za očevid..Naša policija vam nije ni do koljena...

I da, nemogu vjerovat da jedna žena može sve to smisliti sama..sve te priče, profile...puste laži i prevare...
Mislila sam da se takve stvari događaju samo na filmovima, negdje daleko od nas..user posted image
user posted image Čovjek se stvarno zapita u kakvom svijetu živimo..

MARIJA - 08. 05. 2010.

Neposredna veza do poruke: 318
11.2.2012 0:12:00   
mala pcelica
evo i ovde zica za pse i za benzin user posted image
http://www.forum.hr/showthread.php?t=599879&page=15

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 319
11.2.2012 0:19:03   
anuska08
Ljudi moji, pa je definitivno za krim policiju, ova žena je "na fino krala"..user posted image user posted image
A nevjerojatno mi da bi takva osoba bila udomitelj, ma na koju foru????
Najgore je od svega što nakon ovoga mnogi kojima treba pomoć neće je dobiti jer zaista više neće nikome pomoći

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Ann)
Neposredna veza do poruke: 320
11.2.2012 0:26:23   
adryosijek
pa dali su obavjesteni admini na tom forumu,i ovi o psima,user posted image ako je neko regan tamo,ja neznam nisam odavna bila,pa da im javi da se cuvaju user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 321
11.2.2012 7:21:26   
mamino zlateko
ja se divim i modesty i njanji..svaka vam cast cure user posted image user posted image

a za ovu neznam ni kako bi je nazvala nemam rijeci,ta moze samo direkt na psihijatriju,ak ju budu i tam opce htjeli...

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 322
11.2.2012 7:43:12   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ima dosta cura sa rr za prijatelje .... jel ona ima muza il nema user posted image user posted image ???????????

ja sam taj profil (željko)maknula sa svoje liste prijatelja odmah-treba se maknuti iz naše grupe isto ..neznam,nisam ja nikad vidla muža ali vjerovala sam sve kaj je rekla,jer kad pričaš s njom na sve ima savršen odgovor,tako tužan da te uopće sram kaj si posumnjao u nju
vi sve kažete da vam je bila sumnjiva,,ja sam se vidla s njom dvaputa i svaki put je ubila moje sumnje user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 323
11.2.2012 8:09:43   
Tanjica Tanja
Ja isto nisam nikad sumnjala u nju...nekako mi je ostavljala dojam skromne i dobre osobe....još ta mica maca na avataruuser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 324
11.2.2012 8:19:02   
Bebys
IZVORNA PORUKA: MaliZmaj

nakon razgovora sa zavodom za socijalnu skrb i pokusaja razgovora s mamicom mogu reci da je apsolutno sve sto je rekla nasoj udruzi (za ostalo ne mogu tvrditi jer ne znam kome je sto govorila) izmisljotina

bez obzira sto smo osobno upoznali dijete kojem smo pomagali i sto je utvrdjeno da dijete stvarno ima poteskoce u razvoju i medicinski specificno stanje... sve ostalo nije bila istina

mi smo udruga koja djeluje na podrucju poboljsanja kvalitete zivota socijalno ugrozene djece i sto se toga tice ucinili smo ono sto smo mogli i trebali... za roditelje i navodne roditelje ne mozemo odgovarati, mozemo se samo truditi da dajemo djeci pomoc u nekom obliku kojega roditelji ne mogu zloupotrijebiti, preprodati ili iskoristiti za neke druge potrebe osim djecjih

edit: ono sto me osobno najvise iznenadilo i sokiralo je nedostatak kajanja te totalna nesvijest o tome sto je ucinila i zbog cega to nije u redu
CESTITAM UDRUZI MALI ZMAJ
na otkrivanju istine....i zelim vam uspijesan buduci rad
zao mi je i dalje toga malog djecaka....user posted image
tko ce mu sada pomagati user posted image dali je jos kod nje ili joj je oduzet???
inace svaka cast svim ovdje i udruzi mali zmaj

SLUCAJ RIJESEN  nazalost uzasan je bio ovako sta...pa ovo nema ni u ROMANIMA...kazem vam da su TITOVE PRESUDE U IME NARODA bile blaze od ove price...uzasno je to ali dobro je DA JOJ SE STALO NA KRAJ

ja mislim DA JE ONA PSIHICKI BOLESNA i da joj treba lijecnicka pomoc...sretno joj bilo nesretna zena....uzasno

(Odgovor članu MaliZmaj)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!