|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Objašnjenje !!!
10.2.2012 12:09:46   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

http://www.udomiteljizadjecu.hr/forum/index.php?topic=6.0

aj malo pročitajte...pa recite kaj mislite

mislim da je moguće da mali ljerko nije njeno biološko dijete

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 176
10.2.2012 12:11:27   
natalijax
po tom ispadne da nije njen,ja ne želim biti zločesta rekla sam da uistinu malom želim sve najbolje i drago mi je što su neke cure vidjele njegov osmjeh na licu,znam da je ona rekla da maleni ima vodenu glavu,na fejsu sam vidjela u njenom profilu malenog neznam jel to to djete meni izgleda fizički po izgledu zdravo

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 177
10.2.2012 12:12:48   
natalijax
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

http://www.udomiteljizadjecu.hr/forum/index.php?topic=6.0

aj malo pročitajte...pa recite kaj mislite

kako ljerko rekla je dado
mislim da je moguće da mali ljerko nije njeno biološko dijete

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 178
10.2.2012 12:14:20   
sarah_zg
modesty ti si za CSI ili za one psihologe u zločinačkim umovima. Znaš ona plavuša koja sve iskopa na netuuser posted image user posted image Svaka ti čast!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 179
10.2.2012 12:18:11   
adryosijek
http://novatv.hr/clanak/provjereno/glumi-invalida-da-bi-zicao-pomoc.html eto video jedan decko prica u ime udruge MALI ZMAJ user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 180
10.2.2012 12:18:20   
modesty blaise
ahaha...sarah nasmijala si me do suza

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 181
10.2.2012 12:22:48   
m600
MB gdje si sve to iskopalauser posted image user posted image user posted image user posted image
strašno, cijelo jutro gledam što sve pišu o njoj user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 182
10.2.2012 12:28:49   
modesty blaise
m600  treba me uhapsiti jer sam zanemarila svoju obitelj radi kopanja po net - tak veli moj mužuser posted image al mi i oprašta jer veli da je ovo preozbiljno da bi se zanemarilo...
ovo kaj je adry metnula :
"
Nevjerojatne priče poput ove ispričali su nam volonteri humanitarnih udruga diljem Hrvatske, o lažima koje su ljudi spremni ispričati kako bi došli do pomoći koja im, zapravo, i ne treba!
Čak i prije krize, a naročito u ovakvim teškim vremenima, humanitarci jako teško dolaze do donacija - odjeće uvijek ima, hrane i kozmetike vrlo malo, a o novcu ne moramo ni pričati. Zato kada ta pomoć ode u krive ruke, ovi ljudi uvijek pomisle na one kojima je mogla značiti kraj gladi.
Jedna majka tražila je novac za lijekove jer ima teško bolesnog sina. A onda se naljutila na volontere jer su joj donijeli lijekove, a ne novac. Druga žena lagala je da ima dijete, pa poklonjenu robicu kasnije prodavala. I to je samo dio njihovih strašnih iskustava...."
dakle sad znamo kam je mogla i sa robicom i hranom kaj smo joj donirale...

< Poruku je uredio modesty blaise -- 10.2.2012 12:30:11 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 183
10.2.2012 12:37:40   
sarah_zg
Trudim se vjerovati da joj je pomoć u nekom trenutku života stvarno trebala i da su onda jednostavno stvari izmakle kontroli. Ma ne znam što bih mislila, stvarno sam nekako jako razočarana. Mogu shvatiti da ljudi žicaju za hranu pa kupe cigare ili rakiju, mogu shvatiti da žena poželi otići i frizeru... ali ne mogu shvatiti da se djeca petljaju u sve to. Ja sad ne kužim, neke cure su vidjele to dijete? Znači da on stvarno postoji. Mene sad muči kako se i brine li se uopće ona o njemu.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 184
10.2.2012 12:49:53   
adryosijek
zakuhalo se i na drugom forumu user posted image o boze dragi

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 185
10.2.2012 12:52:18   
Tanjica Tanja
I mene će se odreći i dijete i muž zbog ove temeuser posted image user posted image user posted image Cijelo jutro sam na kompu, ali to je jače od mene, jednostavno moram znatiuser posted image user posted image user posted image
MM još danas ima rođoš, sva sreća pa sam tortu jučer ispeklauser posted image user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 186
10.2.2012 12:54:29   
sarah_zg
IZVORNA PORUKA: adryosijek

Kojem drugom??? Sva sreća da je kultura danas polumrtva jer moje vijesti još nisu napisaneuser posted image

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 187
10.2.2012 12:56:22   
adryosijek
bas tamo sta pisu da je poremecena licnost,vidjevsi ju na tv onako mrsavu ,jadnu iznemoglu ,i kako gleda tam vam.. moze biti da je bolesna user posted image vjerujem da je bolesna,pa tko njoj takvoj opce daje dijecu da cuva?????????? jako se bojim da i to jadno dijete ispasta pored nje,s takvim bolesnim ljudima bolje nemat posla user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 188
10.2.2012 12:56:51   
adryosijek

IZVORNA PORUKA: sarah_zg

Kojem drugom??? Sva sreća da je kultura danas polumrtva jer moje vijesti još nisu napisaneuser posted image

http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?f=107&t=69352&start=390

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 189
10.2.2012 12:56:53   
Tanjica Tanja
IZVORNA PORUKA: sarah_zg

Život nam je danas stao

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 190
10.2.2012 13:01:34   
adryosijek
ali nije mi jasno ,da oni neprovjeravaju kome ce dati dijete na cuvanje,bojim se da pored nje takve dijete samo ispasta ,toliko je parova bez dijece NORMALINH i koji imaju uvjete za djecu ,oni nedobiju pravo za skrbnistvo ,a ona koja treba potvrdu od psihijatra i jos joj daju dijete da brine o njoj,ovo vise nije za salu ,brine me to jadno dijete ,da ona nebrine kako treba o njemu ....ovo stvarno treba prijaviti pa da provjere ako je poremecena da joj oduzmu to dijete...user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 191
10.2.2012 13:26:13   
Emina mama
tko je Ljerko??user posted image
ja znam za Dadu...pričala je da bi njega usvojila

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 192
10.2.2012 13:28:45   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: Emina mama

tko je Ljerko??user posted image
ja znam za Dadu...pričala je da bi njega usvojila

ljerko je malac koji je s njom bio oba puta kad sam ju ja vidla
(u potpisu na trudnoći net je i bio inicijal lj za dijete)

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Emina mama)
Neposredna veza do poruke: 193
10.2.2012 13:45:58   
mala99
Oho vidim da nas ima i na drugom forumu... Ovo poprima globalne razmjere...

Neposredna veza do poruke: 194
10.2.2012 13:56:35   
.dada.
Ja mislim da osobe koje su sposobne za ovakvo nešto nemaju srama.Kladim se da kad se sve ovo smiri da če opet doći ovdje...user posted image Naravno pod drugim nickom.

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 195
10.2.2012 14:04:51   
Bebys
ovo je gore nego TITOVE PRESUDE U IME NARODA user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 196
10.2.2012 14:08:44   
modesty blaise
haha babys.....kak se samo sjetiš takvih stvari

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 197
10.2.2012 14:09:18   
.dada.
IZVORNA PORUKA: Bebys

ovo je gore nego TITOVE PRESUDE U IME NARODA user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pokušavam se sjetiti koja je to ženska al ne ide...user posted image Inače vas popamtim po slikicama avatara al nje se nikak ne mogu sjetit.Od kad je ona uopće tu?

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 198
10.2.2012 14:17:20   
nikolana
Drage cure, nova sam na ovom forumu, mada ponekad zavirim na teme koje me interesiraju. Možda ćete sada lopatom na mene, ali htjela bi iznijeti svoje mišljenje na ovu temu. Forum je jedan vid virtualnog života, koji s vremenom po meni polako postane dio svekodnevnice, odnosno postaje paralelan život. Nekima služi kao prozor u drugi svijet, svijet uljepšane i preuveličane stvarnosti, a nekima, kao mamici prostor za zloupotrebu i opet prenapuhavanje neke životne situacije, a sve s ciljem stvaranja materijalne koristi. Ali sve što sam iznijela iznosim pod navodnicima. To je moje skromno mišljenje. Meni je recimo apsurdno visiti cijeli dan na forumu i pisati koliko je mašina oprano taj dan i koliko sam keksa stavila u usta. To nije druženje nego dokoličarenje. Prijaviti svekolikoj javnosti svaki svoj korak ili najobičniju dnevnu aktivnost. Pustite jadnu ženu na miru, sigurna sam da ste i vi milion puta ovdje nešto slagale, preuveličale ili iskrivile. I to što ste joj poslale novaca i, pa neka svo zlo ode za tim, ako je zloupotrijebila. Vama će se vać to dobrim vratiti jer ste u dobroj namjeri to napravile, sigurna sam. Kako možete razapinjati neku osobu na osnovu indicija, zvati Rtl i slično?

Neposredna veza do poruke: 199
10.2.2012 14:20:07   
marinazg
nemogu vjerovat, cure koje ste na trudnoca.net dajte pogledajte sve njene postove
http://www.trudnoca.net/forum/search.php?author_id=11894&sr=posts

24.sjecnja.2012
je napisala:
"Evo i mene k vama, i mi se trudimo za treču našu bebicu.... imamo dva dečka voljeli bi jednu curicu."
znaci tu ima dva deckica i htjela bi curicu a 27. sjecnja je napisala:
"Nas je šestero i ne trošimo toliko dnevno a jedemo fino."
znaci za 3 dana je dobila troje djece jaooo ljudi neznam dal da se smijem ili da placem

< Poruku je uredio marinazg -- 10.2.2012 14:22:09 >

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!