vaginalete i menga (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> vaginalete i menga (10.2.2012 22:44:19)

nisam se našla u ovoj situaciji tek prvi put,imala sam još tri vaginalete taman dok nedobim mengu i ko za vraga urani mi 5 dana,sad zvala sam i rekla mi ginička kad prestane da nastavim s vaginaletama,Zanima me da li je koja bila u istoj situaciji i dal se riješila te bakterije il već nečega,Meni je pravila papa test rekla imaš iscjedak i evo tebi i mužu tablete i još meni vaginalete,jel ide to tak bez nalaza

mala pcelica -> RE: vaginalete i menga (10.2.2012 22:53:08)

vaginalete nastavi poslje menge jer nema svrhe da ih stavljas dok imas jer ce iscuriti zajedno sa njom,al trebala ti je prvo napraviti briseve da se zna koja je bakterije(ako uopšte i je ) pa onda dati ciljanu terapiju,obako ti je vjerovatno dala antibiotike širokog spektra...vidices jel imalo učinka kad ponovis papa test

adryosijek -> RE: vaginalete i menga (10.2.2012 22:55:50)

ja sam tako sa canasten za gljivice ,i taman naide menga i nikakav ucinak,pa sam drugi dan bas cekala da prode i kupila novi pak tableta

mayathebee -> RE: vaginalete i menga (10.2.2012 23:36:47)

Trebala sam neki dan počet canesten koristit radi gljivica poslije antibiotika, i baš mi došla [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!
Na uputama o lijeku piše da je  za vrijeme menstruacije smanjeno ili nikakvo djelovanje lijeka!
Tak da ja čekam da prođe!

Stranica: [1]