mayathebee -> RE: Nase mane. (13.2.2012 7:33:29)
|
Uf! Vidim da vecina nas ima vrlo slicne ili iste mane! I ja sam jedna od onih koja je sitnicava, zamjerit cu nekome i najmanju sitnicu (sveki pogotovo [sm=smiley36.gif]), dok cu svoje greske (ako ih uopce imam[sm=smiley36.gif]) tesko priznati! Isto tako mislim kako nitko kupaonicu nezna ocistiti kao ja (osim moje mame[sm=smiley1.gif]),i da se nitko nezna o mom djetetu brinuti dovoljno dobro, uvijek svima nadjem neki feler! Na poslu isto tako, kad nekog nesto ucim ili naucim, od njega ocekujem perfekcionizam, i bjesnim na svaku gresku ali ne zato sto netko grijesi, vec zato sto mu je svejedno sto grijesi! Kvocam mm-u konstantno da je lijen za po doma nesto napraviti, pa i kad napravi ne primjetim, nego i dalje kvocam ( al fakat je lijen[sm=smiley36.gif])! Ne mogu si pomoci oko predrasuda, brzo nekoga osudim, makar sam cesto i u pravu, voljela bi da dajem malo vise sanse ljudima! Zlopamtilo sam, ne vracam, ali pamtim..... I meni su uglavnom moja 4 zida dovoljna, tesko bi pomakla dupe i otisla nekam, jer mi je komplicirano ostavit nekom dijete, pogotovo ak je vani zima, pada snijeg, kisa.... Ne mogu prestati jest, to mi je najveca, zapravo ta me najvise dira![sm=smiley1.gif] Naravno, uvijek sam u pravu, i kad sam svjesna da nisam tesko priznam... I sklona sam sve ove mane sebi u glavi pretvoriti u vrline.... Sigurna sam da ima jos, ak se sjetim, prijavim!!!
|
|
|
|