modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! 2 (13.2.2012 15:41:27)
|
Pošto na prvoj temi više nemrem niš napisat a tu svako svašta trokelja evo da i ja natrokeljam još nekaj "Ja mislim da je ona davnih dana nagovještala da nije ona za koju se izdaje,rijetko,ali ipak je evidentno da je bila svjesna svoje situacije i mada je uglavnom generalizirala,sada je svima jasno da je govorila u prvom licu jednine..... Postoji nešto u prošlosti svakoga od nas, što se uvuklo u sve pore našeg bića, a kojim smo vezani bez obzira na koji smo se način izgubili u životu.... Ime joj je laž. Jako se dobro slaže s ovisnošću i užitkom i otima ljudsko dostojanstvo, i čovjeka gura na dno društvene ljestvice. Udaljila je od nas naše najdražih čineći nas neprijateljima sebi samih, skinula osmijeh s lica, donijela nemir i tugu. U većini slučajeva nisi niti svjestan da ideš u krivome smjeru, jer tvoja savjest gotovo da i ne postoji. Svatko od nas došao je do te točke; netko prije, netko kasnije. Nikada prije nismo upoznali istinu; osjećaj mira i zadovoljstva te ljepotu i veličinu slobode koju ti ona donosi. Uvijek nam je bila tako blizu, mogli smo ju odabrati kao i laž.... Mamicaa,majke mi,žao mi te više nego ikoga koga POZNAJEM,a tebe skoro da i ne poznajem,pa je samim time i tužnije... Znaš,postoje neke ustanove gdje su stručni ljudi!ako kreneš odma,možda još ima nade za tebe..."
|
|
|
|