Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 14.2.2012 13:57:55
|
|
|
|
mala99
|
Ne opravdavam ga, ali vjerojatno nije baš tako mislio. Ali svejedno nije uredu takvo ponašanje. Možda je problem jer je nazadovoljan u sex-u, probaj to sagledati na taj način. Pa možda više sex-a popravi cijelu situaciju. Muški su ti kao djeca, njima tako malo treba...
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 14.2.2012 13:59:09
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: mala99 Ne opravdavam ga, ali vjerojatno nije baš tako mislio. Ali svejedno nije uredu takvo ponašanje. Možda je problem jer je nazadovoljan u sex-u, probaj to sagledati na taj način. Pa možda više sex-a popravi cijelu situaciju. Muški su ti kao djeca, njima tako malo treba... u krevetu se najvaznije odluke donose
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 14.2.2012 14:36:57
|
|
|
|
ruwenzor
|
Ak ste u braku onda ne postoji "tvoje" i "njegovo", to je "vaše". Posao, kućanski poslovi, odgoj djece, sex... sve je to stvar dogovora vas kao ravnopravnih partnera. Po onom kaj si napisala komunikacija vam je strašno loša, ako želite oboje biti zadovoljni u braku morate poraditi na tome.
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 15.2.2012 11:12:15
|
|
|
|
Bebys
|
draga nato...ja cu ti iznijeti svoje misljenje fino je to rasiriti noge kada SE NJEMU HOCE..ali meni je osobno i toga dosta... zena rinta po kuci cijeli dan...nekada se RASPADAM doslovno pogotovo od kada se ova mala rodila...i nespavam vec mjesec dana...uzas ZASTO bih netko s nekim spavao stalno i kada mu nije do toga...ZA MIR U KUCI...pa nije to bas ugodno uvijek leci u kreveta ajd da tako kazem blazu rijec za sex ....ako se nekome nece i nije ti do toga SAMO ZATO DA UGODIS NEKOME TKO MISLI NA PLITKE I GLUPE STVARI i citav svijet mu je oko sexa...mene to nervira... a ovo sto ti prigovara TO SU TIPICNI PRIMITIVCI kojih je puna nasa drzava....ONI PRAVI PRAVCATI BALKANCI...heh a htijeli bi u EU...ajme mozgova...nikada nece biti zapadnjaci....jer oni su papucari a kada to nekome od nasih ljudi kazes...BOLJE DA SI GA UBIO NEGO MU TO REKAO... tako da te jako dobro razumijem....i nadam se samo jedno da ce ga to proci i da je s necim bio iznerviran ....zelim ti sve najbolje.... a sto se tice posla...u hr. je toliko tesko naci posao da ti stvarno AKOJE NORMALAN to nebi trebao prigovarati nego biti sretan sto bar ON RADI...i sto imate od cega zivjeti..reci da sam mu ja to porucila....
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 15.2.2012 11:17:44
|
|
|
|
Bebys
|
kako mi je tesko uopce ovakve stvari citati ZAR JE LAKO BITI MAJKA I ZENA...tko za to prima placu...????? a to je najtezi posao na svijetu...nema tezega... JA SAM SVOME REKLA OVAKO...kada ja krenem raditi a i taj dan ce doci...brzo vrijeme prolazi...NEDO TI ISUS BOG DA JA DODJEM MRTVA UMORNA KUCI (on ima posao da moze ranije doci kuci...) a ti da LEZIS...cipele pred vratima...djeca u vrticu nisi po njih otisao...nema rucka...ako treba ves oprati ti ga nisi oprao....i sve je u drlogu...I OCEKUJES DA JA TO RADIM...pa mamu ti balkansku....samo jednom moze ovako biti....i NIKADA VISE...zbogom diko...ne zelim te vise vidjeti...JER ZAJEDNICI ZIVOT JE ljubav ...postivanje...i pomaganje...ako ja radim manje ja cu to napraviti kada dodjem doma ali ako si ti taj koji uvijek dodje prije kuci...onda ces to dragi moj TI DA RADIS... ali to sam ja ...naravno...luda bebys...
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 16.2.2012 0:24:54
|
|
|
|
pticica
|
SAMO ZATO DA UGODIS NEKOME TKO MISLI NA PLITKE I GLUPE STVARI
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 16.2.2012 8:40:50
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: pticica SAMO ZATO DA UGODIS NEKOME TKO MISLI NA PLITKE I GLUPE STVARI sta je bilo ...nisam bila dovoljno jasna... pa pojasnit cu ZIVOTINJE IMAJU NAGONE ZA SEX BEZ KONTROLE... covjek ima dusu i mozak RAZUM i nije zivotinja...jel sam sad pojasnila... i sex je na ljestvici vrijednosti u zivotu negdje mozda iza ljubavi, postovanja i njeznosti....vjernosti i slicnoga pa tek onda sex... zar nije tako sta se radi sa bolesnim covjek ...baci ga se u kantu za smece jer vise nije za sex.....trebam li jos objasnjavati
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 16.2.2012 12:16:18
|
|
|
|
pticica
|
po meni ti ocito ides u krivom smjeru
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 16.2.2012 12:22:24
|
|
|
|
mala99
|
Misli da u svemu treba naći neku granicu, pa i sex-u. Ali ću vam iskreno reći, muškarac koji radi od jutra do sutra nije opsjednut sex-om. I njima sa neda kao ni nama kada smo umorne i radimo cijeli dan. Zato, neka nađe neki posao, pa će se srediti.
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 16.2.2012 12:36:50
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam nato kao i ti ...doma nezaposlena u skoro 8god braka radila sam svega 3mjeseca i drugo ništa. dobivala sam jedino od porođajnog ali nedam se zajeb..... muž nezna ništa po kuči (samo ako treba kao kada išla roditi ili na kiretaže? inače nije ''nikad''doma i njegova je zadača da donese novac doma a dalje JA raspolažem sa njime.... nije se nikada bunio a kada dođe neka tema zašto sam doma moj odgovor bude da si nađe čuvalice za djecu i da ja odo odmah raditi jer meni više fali odnos sa ljudima neko tih 2000kn šta bi dobila
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 17.2.2012 11:03:02
|
|
|
|
katy mama
|
ja imam period iza sebe kad sam bila kuci,oko 3-4 godine!bilo je u tom vremenu i prigovaranja(u zescim svadjama)i ja sam obecala da cu prvom prilikom naci posao malac je imo 2 godine i 2 mjeseca kad sam ja krenula sa radom!dotad je moj muz presvuko pelenu jednom ili dva puta ,uvijek sam ja bila ta koja ga je presvacila,nekad smo ga zajedno kupali,on je jedino pravio rucak jednom sedmicno(kad je bio slobodan)!sve sam preuzela na sebe,sutila i cekala svojih 5 min sad kad oboje radimo dosta stvari se promjenilo!radimo po stanu sta stignemo i kad stignemo!svekar mi cuva malaca pa on rijesi sudje dok smo mi na poslu,rucak pravi jedno od nas koje je raspolozeno,ili koje smisli sta cemo!malca presvlaci i on,sad cak i cesce nego ja ja sam danas slobodna,on je sinoc napravio rucak za danas tako da cu samo odmarat
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 17.2.2012 11:14:47
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: Bebys kako mi je tesko uopce ovakve stvari citati ZAR JE LAKO BITI MAJKA I ZENA...tko za to prima placu...????? a to je najtezi posao na svijetu...nema tezega... JA SAM SVOME REKLA OVAKO...kada ja krenem raditi a i taj dan ce doci...brzo vrijeme prolazi...NEDO TI ISUS BOG DA JA DODJEM MRTVA UMORNA KUCI (on ima posao da moze ranije doci kuci...) a ti da LEZIS...cipele pred vratima...djeca u vrticu nisi po njih otisao...nema rucka...ako treba ves oprati ti ga nisi oprao....i sve je u drlogu...I OCEKUJES DA JA TO RADIM...pa mamu ti balkansku....samo jednom moze ovako biti....i NIKADA VISE...zbogom diko...ne zelim te vise vidjeti...JER ZAJEDNICI ZIVOT JE ljubav ...postivanje...i pomaganje...ako ja radim manje ja cu to napraviti kada dodjem doma ali ako si ti taj koji uvijek dodje prije kuci...onda ces to dragi moj TI DA RADIS... ali to sam ja ...naravno...luda bebys... BEBYS SVAKA ČAST!!!!!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 17.2.2012 11:22:51
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: katy mama ja imam period iza sebe kad sam bila kuci,oko 3-4 godine!bilo je u tom vremenu i prigovaranja(u zescim svadjama)i ja sam obecala da cu prvom prilikom naci posao malac je imo 2 godine i 2 mjeseca kad sam ja krenula sa radom!dotad je moj muz presvuko pelenu jednom ili dva puta ,uvijek sam ja bila ta koja ga je presvacila,nekad smo ga zajedno kupali,on je jedino pravio rucak jednom sedmicno(kad je bio slobodan)!sve sam preuzela na sebe,sutila i cekala svojih 5 min sad kad oboje radimo dosta stvari se promjenilo!radimo po stanu sta stignemo i kad stignemo!svekar mi cuva malaca pa on rijesi sudje dok smo mi na poslu,rucak pravi jedno od nas koje je raspolozeno,ili koje smisli sta cemo!malca presvlaci i on,sad cak i cesce nego ja ja sam danas slobodna,on je sinoc napravio rucak za danas tako da cu samo odmarat došlo mu iz dupeta u glavu neka tako i treba
|
|
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 17.2.2012 11:29:51
|
|
|
|
sally
|
moj malac ima 5 mj sad.u 12-mj zaposlila sam se,znači3 mj poslje poroda.zaposlila sam se jer mi se nabijaloda ja nista ne radim.to sto sam provela noci i noci, budna bdjela uz dijete nikome nista,govorio je da ja nista ne radim.uspjela sam odradit 2 mj ..vise jednostavno nisam imala snage jer sam radila bez i jednog slobodnog dana 2 mj a tu je i dijete...kasnije sam mu rekla da ja imam svoju plaču a on nek radi jerne zelim ostavljati dijete na cuvanje jer je premali.za ta 2 odrađena mjeseca nisam dobila jedno hvala..nažalost takvi su muški..jednostavno ne cjene odgoj djeteta,rad po kuci kao rad,jer naravno za to ne dobivamo plaću!
|
|
RE: Mislite li da je žena nitko i ništa bez... 17.2.2012 11:30:54
|
|
|
|
Indy
|
zasto je zena manje vrijedna ako je kod kuce s dijecom? voditi kucanstvo i cuvati djecu jednako je posao, pa mene na zavodu za zaposljavanje vode da sam zaposlena ovih godinu dana . salu na stranu, to sto ti je muz dosao kuci nadrkan zbog neznam cega nedaje mu pravo da se na tebi istresa, nemoj mu to dozvoliti, nisi ti manje vrijedna od njega.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!