Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 27.10.2009 18:35:42
|
|
|
|
pincirotvajler
|
prva 3 mjeseca ništa slatko
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 27.10.2009 19:29:31
|
|
|
|
mišica 666
|
meni je lakše nabrojat šta mi se jede zapravo mi se ništa ne jede osim kiselog kupusa a možda mi i to ne bude pasalo vidit ću.
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 27.10.2009 19:40:28
|
|
|
|
dominik
|
cevape, svkezi kruh...
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 27.10.2009 19:43:08
|
|
|
|
Zvonki
|
Jela sam sve (što se vidjelo i po mojoj kilaži) ali kava i miris od kave su me tjerali na
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 27.10.2009 21:09:23
|
|
|
|
boba125
|
ja nisam mogla jesti cokoladu jednom sam,prije trudnoce rekla da bi morala biti mrtva da ju ne jedem,a eto u trudnoci mi je bila bas i kava mi je bila odurna zato sad nadoknadjujem
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 17:45:41
|
|
|
|
adryosijek
|
ja sam sve jela osim kave i kad se kuha rucak nisam mogla podnjet miris luka i ostalog sta se kuha ,malo mi falilo ako nesjednem da se srusim uhh hvala bogu proslo i to,trajalo je samo 2 cijeli mjesec,sad jedem sve i nista mi se negadi ali zato se kile ljepe ko magnetom jasmina 23.04.2010
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 17:47:19
|
|
|
|
adryosijek
|
onda po tome najvise nam bilo muka na kavu . ja sam umjesto kave pila caj od kamilice bas mi prijalo i smirivalo
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 17:51:40
|
|
|
|
komarac1
|
Prva 3,5 mj sve što bi pojela bi i povratila, iduća 3 mj sam jela sve pred sobom, a ovaj zadnji dio ništa pre začinjeno jer me ubija žgaravica!
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 17:54:30
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: komarac1 Prva 3,5 mj sve što bi pojela bi i povratila, iduća 3 mj sam jela sve pred sobom, a ovaj zadnji dio ništa pre začinjeno jer me ubija žgaravica! tako je i meni bilo pa da se ne ponavljam
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 18:30:19
|
|
|
|
anuska08
|
Sve normalno, osim kave prva 4 mjeseca
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 19:51:39
|
|
|
|
pula25
|
u početku trudnoće meso a cijelu trudnoću jaja
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 20:10:35
|
|
|
|
e_l_p_i
|
Ja sam tamanila sve (+ 26 ih se bilo nakupilo ). Zbilja mi je sve bilo super. Inače, nisam neki ljubitelj mesa, ali u trudnoći i to pogotovo u 1. tromjesječju sam jela svinjska pečena rebarca kao da su sladoled , a nisam baš neki ljubitelj svinjetine :) Jedino što mi nije odgovaralo kroz cijelu trudnoću bila je kava. Nije mi bilo zlo od nje (na svu sreću nisam imala uopće mučnine :)) - jednostavno mi nije išla, bila mi je odbojna.
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 20:11:38
|
|
|
|
alisha
|
prva 3,5 mj ništa prženo mi se nije jelo tj nije mi pasalo i svježi luk,ulje općenito,znaći nikakva salata začinjena,al zato sad kad je mučnina prošla jedem sve kao i prije
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 20:13:10
|
|
|
|
dominik
|
čevape, u prvoj trudnoci negdje na pola puta pojela jedan cevap i tak mi lose sjeo da vise nisam ni u drugoj trudnoci to mogla...u prvoj nisam mogla jesti svijezi kruh, a u drugoj miris pecenih piceka iz ducana
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 21:21:57
|
|
|
|
curice
|
u sve tri trudnoće nisam mogla ni pomirisati gljive
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 21:23:13
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Salama mi je jako smrdila i jedino nju nisam mogla koliko se sječam,ali znam da kavu nisam mogla piti cijelu trudnoću
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 21:26:55
|
|
|
|
leilany
|
..ja cu napisat kaj sam mogla jest jednostavnije mi je... salama samo delikates sunka....sir tilzit....i kruh... od voca jagode i lubenice...i raffaello....i to je to...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 21:49:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 21:51:18
|
|
|
|
mirna
|
Prva tri mjeseca nisam podnosila nikakve jake mirise, iz frizidera sam bacila luk, cesnjak, sve... kuhala sam sve bez tih namirnica. Najvise mi je odgovarala tjestenina s tikvicama i maslinovim uljem... znaci hrana bez ukusa... kasnije sam mogla jesti sve.
|
|
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 21:53:23
|
|
|
|
nancy
|
ma meni nista nije smetalo ."zderala" sam sve i svasta sto se i ne bi reklo na meni jer sam uspila dobit samo 9 kg.i eto moj sam da dobijem kg u trudnoci i da mi nesto i ostane nakon....propao
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 21:54:23
|
|
|
|
nancy
|
moj san a ne sam.zbucala sam slovo...
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 21:55:18
|
|
|
|
ninolina
|
moj san a ne sam.zbucala sam slovo... pretpostavila sam da je san
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 16.1.2010 22:00:59
|
|
|
|
mali_macic
|
ja nisam imala nikakvih problema da mi bas nesto zasmetalo ili da sam imala nekakvih posebnih zelja, jela sam savim normalno i zdravo, jedino sto mi se nije jelo su slatkisi, sto je neobicno za mene s obzirom da to obozavam pogotovo za vrijeme pms-a, cak prvih ja mislim 4mjeseci (mozda i dusze) mi se nije pilo kave, nije da mi je smetala ili sl. jednostavno nije mi se dalo i to je cudno posto volim i gustam pit bijelu kavu. a kasnije sam je pila i zadnjih 2-3mjeseca trudnoce sam s gustom jela sladoled i to je bilo jedino sto sam jela od slatkisa i opet sam dobila 22kg.
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 17.1.2010 13:19:14
|
|
|
|
troubled
|
sve sam mogla jesti
|
|
RE: Što niste mogli jesti u trudnoći? 11.3.2013 21:28:51
|
|
|
|
snowwhite
|
na sami misris zaprške mi se dizao želudac
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!