natalijax
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: natalijax znate što meni nije jasno,ja nisam rekla da ču se obogatit i bit milijunaš za godinu dana,stisnut če mo zube ko i ovdje dok nekrene na bolje,ako bude bolje možda se nečemo ni vratit,a vjerovatno če mo se vratit nazad u slavoniju pred školu,rekli smo samo najbližima da planiramo ići,rijetko ko nam je rekao lijepo od vas i sretno,svekrvu je skoro srce strefio i odmah ona od čeg mi mislimo živit tam,tak i moja mama pa hebote nejdem se tam sunčat,moj brat odma počeo kak je njemu teško u austriji,da on nema tamo prijatelja ,da ni mi nečemo imat,da je kod njih recesija ko i kod nas u hr,jedan šogor je rekao kak če mi odmah poslat klinke cjelo ljeto na ljetovanje,jedino kumovi,od muža brat i susjeda su rekli želimo vam sreću,kak su tak ljudi čudni ma šta vas briga...bitno je imati volju i pokušati, pa ako ne ide, ne ide...ali ja vjerujem da je svugdje bolje doli slavonije...kod nas je Bog rekao doviđenja, nažalost ma zato i kažem,ubiti to je mm rekao,ajmo na more i prvo bi nebi i odlučili se i idemo,ovdje je rasulo užas,sam nek bude bolje neg ovdje
|