mala pcelica -> DNK - sudski ili privatno?? (16.2.2012 18:37:05)
|
kao prvo ako je tema na pogresnom mjestu nek moderatori premjeste [sm=smiley1.gif] situacija ide ovako: jedan moj poznanik je bio sa curom koja je uporedno sa njim bila sa još nekoliko muškaraca,pri tome je ostala trudna i rodila djete.to je bilo prije 5-6 godina,ona je slučaj prijavila na sud da bi izvukla alimentaciju,a nema nikakvih dokaza o tome ko je otac tog djeteta. navalila se na tog mog poznanika da je djete njegovo(jer je on jedini od ostalih dobrostojeći) i hoće na silu da ga natera da plaća alimentaciju,a za to nema nikakvog dokaza... sudjenje traje otkako se djete rodilo znaci vec 5-6 god i svo to vrijeme sud njemu govori da on mora sam da plati DNK test,jer kao sud nema nista sa tim..ostali momci nece ni da cuju za to jer nemaju para,a ni ovaj dečko isto jer mu nepada na pamet da daje toliko novaca,a 100 % je siguran da djete nije njegovo (tako on tvrdi jer je djete vidio)... e sad mene zanima dal on mora sam da plati taj test ili se to moze odraditi preko suda,tj. ako sud da nalog da se to uradi??? BTW ta cura je u ljubavnoj vezi sa svojim odvjetnikom,pa on pretpostavlja da su sudije "podmazane " ili tako nešto ....
|
|
|
|