leilany -> RE: Severina je postala mama! (22.2.2012 9:56:45)
|
IZVORNA PORUKA: *Katarina* Super mi je kad imamo razlicita misljenja... Ja mislim da uopce nije upitno zelimo li mi njoj i bebi sve najbolje, svi se vjerojatno slazemo oko toga, i ona je sad majka i iznijela je trudnocu u 9 mjeseci kao sve ostale zene i neka im Bog da sve najljepse... Ali ono sto mene osobno ljuti je kad se nju, ili Albu, ili Madonnu, ili bilo koju “zvijezdu” usporedjuje sa ostalim zenama koje nemaju milijune i ne mogu svojoj djeci ili sebi samima priustiti sve sto one mogu... Smatram da nikako nije isto usporedjivati njen izgled nakon trudnoce sa zenom koja ima 4000 ili 5000 kn placu i koja sa svojim muzem krpa kraj s krajem, pocevsi od kredita do stanarine i ostaloga... Jedna Severina ima npr. svog frizera, svog masazera, svoju kuharicu ili dadilju, nije bitno sto sve i njen izgled nikako nije usporediv sa izgledom “obicnih zena”... Ne volim kad su u medijima takve zene prestavljane kao “obicne majke kao i sve druge koje se brinu za svoju djecu i rade sve sto i ostale zene rade”, jer to je daleko od istine. S druge strane ne mislim ja da je lose sto zena uziva u onome sto ima u zivotu, Boze moj, svi bi mi koristili sve pogodnosti koje bi imale u datom momentu, i naravno da ce si priustiti i dadilju i kuharicu i frizere i vizaziste ako to moze platiti, mi mozemo jedino biti ljubomorni. Samo opet nekako nije ni sva sreca u tome. Tko garantira da je ona sretnija od mene ili tebe ili bilo koga??? slazem se s tobom Katarina... i da nadodam,čestitam Sevki na djetetu...jer za mene i ona je sad samo majka... a to kak se dijete zove i ko mu je dao ime,za mene manje vazno... ja znam da smo se mm i ja dogovarali za ime,i nema tog boga da bi mene neko prislilio da dam ime svom djetetu koje se meni ne svida....
|
|
|
|