|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   miomi u trudnoci
28.2.2012 22:34:51   
hope22
pozdrav svima..prvi put sam na forumu pa neznam sama odkud da pocnem..imam potrebu razgovarati o ovoj temi s nekim tko prolazi ili je prosao nesto slicno..ovako..prosle godine sam u 22.tjednu trudnoce imala spontani pobacaj i izgubila sam svog andela kojem sam se puno veselila..doslo je do insuficijencije cerviksa zbog pritiska mioma koji je tada bio 4 cm..sada je vise od 6 cm i u 4 mjesecu moram na operaciju da ga odstrane..jako se bojim..nadam se da ima tu onih koje imaju iskustva s takvom operacijom..potrebne su mi rijeci utjehe i vasa iskustva..hvala vam unaprijed

Ja ne odustajem!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: miomi u trudnoci
28.2.2012 23:31:28   
lilia
Draga hope, ja ti ne mogu puno pomoći ali na tvom se mjestu ne bih toliko bojala operacije jer odstranjenjem mioma za tebe počinje nada za novom trudnoćom koja će sigurno proći bez problema.
Sa tako velikim miomom sigurno imaš više štete nego što ćeš imati operacijom i životom bez njega.
Želim ti svu sreću svijeta.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu hope22)
Neposredna veza do poruke: 2
28.2.2012 23:48:13   
mala pcelica
moja jedna prijateljica je prije trudnoce imala problema sa miomima i operisala ih je,medjutim oni joj se stalno vracaju,bila je trudna do sad 2 puta i hvala bogu bile uredne trudnoće i sad ih ima i poslje drugog poroda i opet ce morati na operaciju,stimda je imala oba carska ,na prvom su joj čak jedan "usput" i izvadili....eto to je sve sto znam o tome...ja se nadam da ce kod tebe biti sve dobro kad ih ukloniš...naravno to sve zavisi i gdje su smješteni ...sretno!!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 3
29.2.2012 7:29:09   
m600
moja ujna je imala miome i odstranila ih je uspješno user posted image
želim ti svu sreću i da što prije dobiješ malu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Miomi u trudnoći
29.2.2012 8:35:29   
Zvonki
Moja prijateljica je imala dosta veliki miom, znam da je bila zbog toga zabrinuta. Međutim, miom je tijekom trudnoće mirovao, beba ga je stisnula i nije zadavao nikakve probleme.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 5
29.2.2012 8:50:58   
modesty blaise
Ja sam imala miom , veličine 2,5cm prije trudnoće.Bojali su se kolko će on narasti tijekom mjeseci nošenja . Povećao se na 5,5cm,no stao je rasti negdje kada sam bila 6 mjececi trudna. Nije smetao bebi jer je bio nisko na samom ulasku u rodnicu ali su se bojali da bi mogao smetati kod samog poroda. Ja sam tražila zbog toga carski i pitala jel mi mogu rješit i miom kod operacije. Rekli su da ga neće dirati jer da miomi jako krvare pa nije uputno prčkati ako se ne mora pri porodu.Kada sam poslije poroda išla na prvu kontrolu gledali su mi i za miom ali ga više nisu našli . Jednostavno je nestao.... srećom....

< Poruku je uredio modesty blaise -- 29.2.2012 8:52:45 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 6
29.2.2012 11:00:52   
hope22
cure, hvala vam puno..odmah mi je lakse kad cujem da su i drugi to prosli..i to uspjesno.meni je miom na takvom mjestu da uzrokuje otvaranje vrata maternice za vrijeme trudnoce, a serklaza ga nebi izdrzala jer je sada jos i veci..i pritisce jedan jajnik tako da mi stvara probleme i s plodnoscu.modesty blaise ti si zaista imala srece..zelim takvu srecu svim curama sa takvim problemima.ja se prvenstveno bojim toga da nebi ostetili maternicu,a znate kakve mogu biti posljedice..nemam djece i imam 22 godine i to me zaista muci.bojim se da ne bude jos gore...no nadam se da ce sve biti u redu...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 7
8.3.2012 20:19:41   
hope22
cure vidim da nema bas puno vas miomasica, al eto da se jos malo javim..danas bila na dogovoru za operaciju i doktor mi predlozio embolizaciju ili lijecenje ultrazvucnim zrakama..to je novi postupak uklanjanja mioma,tj. lijecenja koji se jos bas ne radi u hrvatskoj..mozda ima koja od vas koju poznanicu koje je na taj nacin lijecila miom??molim vas ak tko zna koga s takvim slucajem nek napise..puno bi mi znacila neka vasa iskustva..hvala

(Odgovor članu hope22)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!