natalijax -> Život bez djece (5.3.2012 13:05:30)
|
Nek se prebaci tema gdje najbolje odgovara, htjela bi net svatko tko želi komentira,mišljenja su različita. bez svađa i prepiranja. Kad je bila naša Tikica u 24 sata jedan komentar me ubo u oko,a to je u životu ima uvijek ljepših stvari koji ti mogu upotpunit sve u životu nisu uvijek djeca u pitanju,tako nekako je glasio taj komentar. Vjerojatno smo se sve u životu upitale i stavile na mjesto, a što da ne mogu imat djece, mene zanima netko tko razmišlja tako da djeca nisu sve u životu što kad dođe starost, kad ti nemaš nikog svog, Puno ljudi znam iz života koji nisu mogli i koji nisu htjeli djecu vidim da ih pati. Ljetos moj muž i mali išao sa šogorom kod nekih ljudi i povede on još i svoje klinke i sad trče djeca, Liam ganja tamo mačku ljudima drago i kaže žena nisu mogli imat djece i toliko ih to boli, na to je rekla budite sretni što imate djecu ništa drugo nije toliko bitno. Gledam opet naše prijatelje već četiri godine hodaju ona bi silom dijete, a on nebi ,on je još mlad ima 38 godina, njegovo je ja još uvijek mogu živjet ko dečko brak i dijete su obaveza. Ne mislim sad da se netko mora oženit i odmah imat djecu,al kad gledam godine id. Nadam se da sam se dobro izjasnila da neče bit uvrede, n emislim ja ništa loše za one koji stvarno nemogu imat djece, vjerujem da su ti ljudi se možda pomirili s tim izvana a u duši još uvjek pate[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|