Vjeverica ST -> ne želi spavati sam (10.3.2012 8:39:59)
|
Ima 3 god i par mj. Imamo malu bebu doma. Dojeno je dijete koje je naviklo leati u našemkrevetu i nikad nije volio povratke u krevetić...plakao bi jaaako. Uvečer ga uspavamo u njegovoj sobi ali usred noći dolazi k nama. Plače, boji se sam, govori da se boji i svakako nam prijeti- neću vas volit, ovo ono (jako je spretan manipulator i inteligentan pa je teško razaznati što je istina a što manipulacija...).... Teško mi ga je slušati kako plače. U početku bi nakon što se isrpimo razgovorima i objašnavanjem i mi otišli s njim u krevet, prespavali noć ili pola noći...jer nije bilo izbora.... A sad je tu i beba koju dojim, iscrpi me to sve...a i muža koji leži s njim pa mu se ukoči vrat.....ovo ono... Ugl, meni ga je milo slušati to j plači uz petnih žila, ridanje, krokodilske suze..... U zadnje vrijeme od iznemoglosti muža ga je počeo vikeati, čak i udre ga po guzi...On još više plače i jeca...I ako ga ja barnim, ne mogu to slušat, onda muž poludi...I tako da sam odustala, dojim malu i slušam u sred noći te rasprave i njegov plač...na kraju opet neko mora s njim bit. Držimo upaljeno svjetlo u hodniku. On kaže da se boji da će neko doć, svašta izgovori samo da ga uzmemo. Na ravno,sve je intenzivniji strah ot kad je došla beba...Prinova u kući. Molim vas poštedite me komentara da smo to trebali prije riješit. Znam i sama. Zato vas i pitam savjet jer ne znam što ću, a ne da me osuđujete. Pokušavali smo. Nisu sva djeca ista. Najviše me boli kad ga muž viče , pokušava na sve načine, imam osjećaj da je to previše...ali kod neke djece jednostavno ne znaš što bi... Znam da su mu velike promjebe se desile, ne ide u vrtić neko vrijeme da ne pokupi bolest koju, radi bebe, pa još i prinova....Ali, on osijeća sve i traži našu naklonost. Jako je inteligentan i tvrdoglav, i što je logično za nejgov dob i to da je bio jedinac - egocentričan... Pmoozite, na rubu smo ....
|
|
|
|