mala99 -> RE: bolovanje poslje rodiljnog dopusta ili otkaz... (14.3.2012 11:30:24)
|
Ja ću malo sagledati priču sa strane poslodavca, evo samo ću vam reći da trenutno ja i mm imamo zaposlenih 16 radnika i tim radnicima koliko im god daš nikad nisu zadovoljni. Povećaš im plaću, pustiš ih na godišnji i udovoljiš svim zahtjevima i na kraju oni ti za to ni ne kažu hvala. Nego kako je rekla jedna prije žele samo izmusti čim više. E ljudi moji, to vam uopće nije korektan odnos, ako vi date poslodavcu i poslodavac će prepoznati vaš rad. Ja mislim da dosta ljudi ne vidi dalje od svog nosa i misle kako im je loše, a onda kad promjene posao vide kako im je zapravo bilo dobro. I žalosno je da sve povlastice koje im daš smatraju kao da to nije ništa, kao da im uvjek trebaš sve odobriti. Evo tako, zahvaljujući takvima sada sam i ja postala oštra šefica i nedozvoljavam previše. A što kanader kaže svatko je zamjenjiv, žene moje kad vas nema godinu dana i zaboravi se već na vas. I ja sam tako imala curu za koju sam mislima da odlično radi, povećavala joj stalno plaću, i mislim da nikad neću nači zamjenu za nju. I zamislite našla još bolju, i nakon šta je otišla na porodilji našli smo joj miljun grešaka i naravno da je neću primiti natrag. Dakle moj savjet vam je da se dokažete u radu, da vas poslodavac cijeni i poštuje vas i vaš rad i tada će i on jedva čekati da se vratiti. Ovakvi stavovi vam neće donijeti dobro u životu....
|
|
|
|