|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nesreća u Švicarskoj
15.3.2012 9:48:23   
Krky
Čitam i plačem...a najgore od svega što čitam su i komentari zlobnika u stilu:"Ne treba žalit za 28 bogatih, tko žali za sirotinjom". Ne mogu shvatit kako netko može mislit da je dijete vrijedno (ili manje vrijedno) po tome koliko mu roditelji imaju (ili nemaju) novaca. Kad se ovako nešto desi, bol je grozna...nezamisliva, pa ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet jesu li bogati ili ne, pa to su malci od 10-12 godina, veselili su se, pisali blog na skijanju, jedva čekali da se vide sa svojima, a to nisu dočekali. Grozno! Malci su otišli, ali ono što njihovi roditelji proživljavaju, teško je i zamislit i stvarno su mi u mislima...i boli me briga jesu li bogati ili nisu. Žalim i za onim koji umire od gladi i za ovima u tako strašnoj nesreći...

MAMA SA 6 ******
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nesreća u Švicarskoj
15.3.2012 9:57:50   
adryosijek
user posted image uff nisam niti citala da se nesto desilo vanka ..

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 2
15.3.2012 12:22:54   
Lol@
Pozdrav veliki,nisam mogla zaobici ovu temu samim time sto sam majka vrsnjaka djece koja su poginula...bas me je to juce pogodilo,makar i nije dobro tako zapoceti dan,ali zaista tuga prevelika radi djece...a roditelje ne daj Boze da razumijem...a ekonomski status nema nikakve veze kad ti dijete preko noci nestane,ista je tuga u takvim situacijama i bogatima i siromasnima....user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 3
15.3.2012 13:39:40   
modesty blaise
Prestrašno i pretužno user posted image user posted image user posted image

...bilo kakav komentar je suvišan na ovakvu tragediju...neopisiva tuga i žalost je jedino što ostaje u ljudskom srcu nakon ovakvog prizora.... Neka im raj bude vjećni ...počivali u miru anđelčići mali...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 4
15.3.2012 14:10:51   
adryosijek
ajme 22 djece poginulo user posted image zao mi je,sto se sve cesce takva sra... dogadaju ..user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
15.3.2012 17:01:22   
lilia
Ja sam se sva naježila sinoć kad sam čula. Užasno mi je žao još uvijek.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 6
15.3.2012 22:31:00   
mamacita
Citala sam tekst u Vecernjaku sigurno dva puta. Srce mi je plakalo zbog toliko malenih zivota koji su na tako tragican nacin zavrsili. I ja imam 12-godisnjaka, i njemu sam dala da to procita. To je tragedija, a bol koja ce ostati roditeljima je prevelika. Od srca im svima zelim da pronadju mir i utjehu u uspomenama. user posted image user posted image RIP

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 7
15.3.2012 23:00:55   
ruwenzor
user posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 8
16.3.2012 7:54:59   
Bebys
user posted image user posted image user posted image boze sacuvaj nedaj nikome toga bola..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 9
16.3.2012 8:07:30   
JASNA33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strašno.....

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
16.3.2012 8:15:43   
larousse

IZVORNA PORUKA: JASNA33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strašno.....

20.08. naša srećica

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!