RE: Modesty je bila u pravu... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Bebys -> RE: Modesty je bila u pravu... (19.3.2012 12:58:45)

joj meni ja nemogu shvatiti kako takvoj zeni mogu dopustiti djete i dalje da ima...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

modesty blaise -> RE: Modesty je bila u pravu... (19.3.2012 13:49:18)

IZVORNA PORUKA: adryosijek

IZVORNA PORUKA: nikolana

ti ćeš nekome sudit i pozivati ga na kažnjavanje.jel? a šta je s tobom koja doma sjediš na jajima i čekaš godota da ti nađe posao? i pri tom uživaš sve moguće državne beneficije i naknade? ali uzalud mi trud. ti si običan mediokritet i ne možeš ni bolje ni više od tih gluposti šta stalno laprdaš.

kao prvo nesjedim na nkakvim jajima,jer sam kod kuce 6 mj .bez jaja ..8TI SJEDIS NA JAJIMA JA NISAM VEC 6 MJ)
posao nemam i netreba mi dok mi muz radi u it..
od drzave nedobijam niti lipe .zato zacepi i imas jednu poruku od mene na pp...
tako da nedobijem ban ovdije...
zato odhebi ...kr....
i da dobijem ban ,vjeruj mi necu da placem[sm=smiley1.gif]

adry svaka čast!

modesty blaise -> RE: Modesty je bila u pravu... (19.3.2012 14:32:20)

IZVORNA PORUKA: nikolana

čiji komentar jedva čekaš adry, moj? get a life.

nikolana, get a brain pačo!

Ruža -> RE: Modesty je bila u pravu... (19.3.2012 16:25:40)

Cure privatne netrpeljivosti riješavajte putem pp_a ili koristite opciju blokiraj.
Ovakav način komunikacije neće se tolerirati.

sretnabeba4 -> RE: Modesty je bila u pravu... (21.3.2012 8:26:41)

ajde curke nemojte dozvoliti da vas isprovocira!!! nemojte se spuštati na njen nivo (nikolana)

tko god da je i zbog čega ima takav stav zna samo ona. a možda i ona završi zajedno s tom mamicom tamo gdje se dijeli pravda takvim pametnjakovićima. možda kao jedna osoba ali podvojenog identiteta ili kao suučesnik. jer po meni tolika prašina se diže jedino kad nešto skrivaš.

ajde budite happpy da je sve još na vrijeme završilo i da bu dobila kaj i zavređuje. javnu sramotu!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]