Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: uznemirujući trudnički snovi 19.3.2012 13:12:08
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nisam sanjala tak strašno
|
|
RE: uznemirujući trudnički snovi 19.3.2012 14:55:14
|
|
|
|
mariwa
|
ja sam isto imala čudne snove a jedan od njih je da dođem kod mame i tate doma i tamo bude jedna slatka curica. Kad smo svi zajedno ona je super, igra se s nama a kad nas dvije ostanemo same onda me napada nožem i ima luđačku facu. strava san i baš bi me bilo strah kad bi se probudila... još uvijek neznam zbog čega sam sanjala takve snove..
|
|
RE: uznemirujući trudnički snovi 19.3.2012 15:37:26
|
|
|
|
Krky
|
Noćne more su normalna pojava u trudnoći. Zašto? Pojma nemam, da li možda hormoni imaju s tim veze...ne treba se tim uznemiravat i oni ne znače baš ništa. Jedini moj savjet je da se klonite Sanjarica i sl. gluposti.
|
|
RE: uznemirujući trudnički snovi 19.3.2012 16:01:10
|
|
|
|
anavi1981
|
hvala bogu pa me sanjarice nezanimaju...čista glupost...nemogu opisati taj osjećaj nemoći za bilo šta...pogotovo kada sanjam nešto u vezi svoje djece.znala sam se probuditi uplakana a nemam pojma šta sam sanjala.
|
|
|
|
RE: uznemirujući trudnički snovi 19.3.2012 20:25:37
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: anavi1981 hvala bogu pa me sanjarice nezanimaju...čista glupost...nemogu opisati taj osjećaj nemoći za bilo šta...pogotovo kada sanjam nešto u vezi svoje djece.znala sam se probuditi uplakana a nemam pojma šta sam sanjala. I ja sam imala ruzan san, samo jednom, ali urezao mi se, uglavnom, drzala sam bebu (koja je trebala biti moja, ali ja nisam imala osjecaj da je moja) i dijete nije imalo jednu nogu, uf, bilo je jezivo. Citala sam vec puno puta prije toga da su takve stvari normalne, pogotovo pred kraj trudnoce kad mama cesto razmislja o porodu i sve teze spava.
|
|
RE: uznemirujući trudnički snovi 19.3.2012 23:39:06
|
|
|
|
mamacita
|
Ja nisam imala apsolutno nikakvih tegoba u trudnocama, osim sto sam intenzivno sanjala. Naime, to su bili snovi tipa romana. Uzbudljivi. Uzivaj dok traju, jer kada beba dodje, i spavanje ce biti luksuz!
|
|
|
|
RE: uznemirujući trudnički snovi 21.3.2012 14:31:03
|
|
|
|
Bablica
|
Uhhh ja sam se u prošloj trudnoći nasanjala svega, nažalost ništa lijepog i samo sam žešće noćne more imala. Ovaj put su mi se svi snovi nekako i ostvarili ... još dok nisam znala da sam trudna sam vidjela bebu kako puže po nekom tepihu crvenom sa crnim rubom, ali nisam vidila lice i brzo nakon toga saznam da sam trudna ... i tako još puno snova, na sreću ovaj put sve neki lijepi, pa se takvom završetku trudnoće i nadam!
|
|
RE: uznemirujući trudnički snovi 23.3.2012 13:50:25
|
|
|
|
Bablica
|
Evo ga opet nažalost ... ostvaruju se moji snovi ... pred 17 (danas već 18 dana) sanjala sam jednu ženu sa sivom kratkom kosom (nisam lice prepoznala) kako sjedi na kauču od moje bake i govori da će sve počet za 17 dana (od te noći 22.3. je taj dan). Ja se sve ponadala ranijem porodu kad ono sveki završila u bolnici jučer na taj dan (btw. ona ima takvu kosu). Grozno!!!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!