Nekulturnost ljudi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> Nekulturnost ljudi (19.3.2012 19:04:34)

danas dođem kod doktora s malim i gužva za poludit i još prošla i pauza kad ono taman prozove nas i uđe žena mrtvo ladno evo nas,[sm=smiley29.gif]ništ ja stala čekam kad ugura se neki čovjek i uđe opet ajd onda ga je istero,a prije toga je nekog prozvao i nije ga bilo i opet neka kaže ona njih nema jel možemo mi,pa hebote kulture na nivou,i nemogu vjerovat da ima toliko bezobraznih ljudi,žena bila s djetetom i mali valjda rekao da nemože više čekat a ona njemu e kad uđeš unutra reci doktore to nije u redu ja nemogu više dugo čekat[sm=smiley29.gif]aj razumijem di su stariji pa nek uđe netko s djetetom preko reda al gdje su baš sva djeca [sm=smiley29.gif]

anonno17 -> RE: Nekulturnost ljudi (20.3.2012 14:45:48)

da nazalost to je kultura naseg naroda ,ma fuj!

Vjeverica ST -> RE: Nekulturnost ljudi (20.3.2012 19:09:22)

e sad si prisiljen ili ponašat se kao oni i "mukat" s kravama ili "pametnij popušta"
Najbolje bi ilo isključit emocije, al ne moš kad te uzruja....

mala pcelica -> RE: Nekulturnost ljudi (20.3.2012 21:14:36)

nato izvini al ja tvoj post nista nisam razumila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bebys -> RE: Nekulturnost ljudi (21.3.2012 7:49:20)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

nato izvini al ja tvoj post nista nisam razumila [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
nisam ni ja bas potpuno [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stranica: [1]