Neostvarene želje.... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Tanjica Tanja -> Neostvarene želje.... (22.3.2012 9:12:23)

Šta bi htjeli napraviti/kupiti da imate neograničen izvor financijskih sredstava?[sm=smiley1.gif] Ja si želim priuštiti rasnog konja koji su užasno skupi, pa sada maštam da ću si ga moći priuštiti jednog dana[sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 9:20:45)

Ja imam "skromne" želje-uredit kuću do kraja i kupit auto sa 7 sjedala...a onda bi radila malu vikendaču za mene i muža gore pod Okićem gdi imam zemlju,ahhhh ima toga...

BUMBI -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 9:23:44)

I ja bi htjela srediti kuću,napraviti kat,nadam se da će mi se jednog dana to i ostvariti

pincirotvajler -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 9:24:04)

[sm=smiley1.gif]
preuredit imanje na seliu i imat farmu pasa

Tanjica Tanja -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 9:27:00)

Lijepe željice imate...baš si razmišljam kako je lijepo maštati....[sm=smiley1.gif]

mariola -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 9:40:06)

Da se stanje na burzi malo popravi mogla bi i sve vaše želje ispuniti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
A do tad maštamo o gradni nove kuće (koja bi trebala počet sljedeće godine), preuređenju naše u mali hotel i preuređenje našeg stana u panthouse.

ikica84 -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 9:57:24)

Da sredim kat i da sami zivimo [sm=smiley1.gif] i da se zaposlim [sm=smiley36.gif]

ruwenzor -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 10:04:01)

izgraditi kućicu (ova je i realna i u planovima nam je kroz koju god), imati mali vozni park (ovo će ostati na razini maštanja): spaček za lijepo vrijeme, kalos za manje lijepo, lada niva za off road, mercedesov kombi za "cestovne" izlete, da mogu prespavati u njemu nakon dobrog koncerta, i imati dovoljno vremena za stvari koje me vesele, tipa free climbing, adrenalinski parkovi, izleti, putovanja... i možda bolji posao.

mala pcelica -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 10:09:12)

vratila sve dugove koje imamo prvo banci pa onda svim ostalima [sm=smiley36.gif]

Zvonki -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 10:17:50)

Upisala bi fakultet (ne bih ga kupila [sm=smiley36.gif]) i sredila stan do kraja.

lottta -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 13:04:52)

Da imam toliko novaca, uzela bi neplaćeni godišnji jedno 2 godine i proputovala cijeli svijet.

Od Aljaske do Australije.

Ufff,to bi bilo divno...

ciba -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 13:32:37)

a jojjjj.... tema za 5[sm=smiley1.gif]
napravila fasadu i jos neke sitnice oko kuce,upisala autoškolu,malo-malo-malo preuredila kucu[sm=smiley36.gif],dogotovila viksu na Kupi i to bi bilo tooo...bas sam skromna[sm=smiley36.gif]

modesty blaise -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 13:44:41)

popeti se na mount everest ili K2.... i sjesti u bolid formule1

bubaMaja -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 13:55:46)

modesty ))))
otići na Okinawu na par mjeseci u samostan
upoznati the true samurai master i učiti od njega
Aston Martin
voziti se u bolidu (imati ga???)
put na Mjesec
vožnja u vojnom lovcu ili tako nekoj opakoj letećoj ratnoj spravici
izmisliti lijek za sve
i transibir željeznica al ono kraljevski tretman ))))))))) (to ćemo si nadam se ostvariti iako mislim bez kraljevskog tretmana)

te želje imam od djetinjstva i nisu se baš mijenjale... ima ih još moreeeeeeeeee ))))))))))))9

modesty blaise -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 13:59:32)

IZVORNA PORUKA: bubaMaja

modesty ))))
otići na Okinawu na par mjeseci u samostan
upoznati the true samurai master i učiti od njega
Aston Martin
voziti se u bolidu (imati ga???)
put na Mjesec
vožnja u vojnom lovcu ili tako nekoj opakoj letećoj ratnoj spravici
izmisliti lijek za sve
i transibir željeznica al ono kraljevski tretman ))))))))) (to ćemo si nadam se ostvariti iako mislim bez kraljevskog tretmana)

te želje imam od djetinjstva i nisu se baš mijenjale... ima ih još moreeeeeeeeee ))))))))))))9

haha...zakon! [sm=smiley20.gif]
moje želje su "šetnja parkom" prema tvojima bubo...
svaka čast[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anaxx -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 14:32:52)

da imam nepresušan izvor financija... riješila bi glad i siromaštvo u svijetu(kao i sve misice :)... bar za djecu... radila bi samo za gušt i specijalne projekte.... proputovala bi svijet.... izgradila bi si kuću po svojem guštu negdje u planinama oko koje bi trčale ovčice, zečići i moja djeca.... vrtići bi bili besplatni i super opremljeni za svu djecu, a tete super plačene... s veseljem bi odgajale neku novu, bolju generaciju...

neostvarene želje...realne, vezane i ne vezane za financije :
-ponovo voziti auto što sam potpuno zapustila već 10 god
-izgraditi novu kuću za koju smo napravili projekt
-zatvoriti pola ogromne terase u prekrasan zimski vrt da mogu večeri provoditi pod zvjezdanim nebom zavaljena u fotelju... (realizacija u tijeku!!)
-otići na dugačak godišnji odmor s mojim dečkima i dobro se odmoriti od svakodnevnice

Tanjica Tanja -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 15:19:30)

A vidim ja raspištoljile se vi sa željicama[sm=smiley36.gif]
Buba and Modesty priznajte vi bi htjele sa Kutcherom u svemir[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], nije vam to loše[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
- u Japan ne bih jer sam nedavno opet gledala onaj dokumentarac o pomoru dupina pa ga bojkotiram, jedino ako je samostan u Okinawi ime nekog ludog kluba[sm=smiley1.gif]
-rado bi se uvukla u koji box F1, to mi je isto jedna od želja[sm=smiley1.gif]

mariwa -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 20:55:21)

Oduvijek mi je želja imati svoju kucu, veliki vrt pun cvijeća i bazen.. sad smo na pola puta do te neostvarene želje[sm=bravo.gif]
želim voziti ferari[sm=jezicek.gif]
želja mi je otvoriti neki svoj biznis i bit sam svoj gazda[sm=smiley1.gif]

natalijax -> RE: Neostvarene želje.... (22.3.2012 23:48:11)

uuu da krenem nebi mi bila dosta ova stranica,da imam para platila bi mužu kompletan pregled koji mora obavljati radi raka kji je imao,da nemora čekati cjeli dan,kupila napravila bi kuću iz snova sa velikim dvorištem u kojem bi liamu napravila njegovo igralište,bazen,otišla bi u jedan šoping gdje nebi morala štedit,nagovorila muža da odemo nas troje u Prag,kupila si neki autić vjervatno kabriolet[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ucitelj -> RE: Neostvarene želje.... (23.3.2012 9:22:06)

IZVORNA PORUKA: ikica84

Da sredim kat i da sami zivimo [sm=smiley1.gif] i da se zaposlim [sm=smiley36.gif]

u potpunosti se slazem i potpisujem 100 puta[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

larousse -> RE: Neostvarene želje.... (23.3.2012 10:32:34)

Mali brod... da pobignemo od stvarnosti svakog petka posli posla...
Kupila bih zdravlje svima, eto samo to....

chichina -> RE: Neostvarene želje.... (23.3.2012 21:53:24)

uf...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  sagraditi kuću, kupiti novi (veći) auto, sagraditi vikendicu na Ižu gdje mi muž ima zemlju, kupiti brod, upisati novi fakultet (jer sa ovim svojim zvanjem i nisam baš prezadovoljna) a onda proputovati sve kontinente [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Indy -> RE: Neostvarene želje.... (24.3.2012 15:57:52)

da nam napokon, ovaj grad napravi kucu, za sto smo predali zahtjev jos prije 5g. i jackpot na lotu, da rjesim nasu egzistenciju[sm=smiley1.gif]

krijesnica3 -> RE: Neostvarene želje.... (24.3.2012 19:27:10)

vidim da nisam jedina koja jako mašta, evo upravo smo gledali loto i opet ništa. željela bi svoju kućicu i svoj mir sa svojom obitelji, na moru isto kućicu lijepu i naravno da bi pomogli obitelji. sretno sa snovima

Stranica: [1]