Biciklizam i bicikl (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mamino zlateko -> Biciklizam i bicikl (26.3.2012 19:11:07)

Zanima me dali ima koga tko obozava bicikl i voziti se s njime? Ja i mm smo pravi ovisnici,stalno smo na biciklima, on se vozi i na posao na biciklu, sad je ljepse vrijeme pa i ja i Tena svakodnevno napravimo povecu kilometrazu..u tjedan dana napravile vise od 50km...istrazujemo,uzivamo..jucer bas vidjeli stado srna,konje,zabe,guske,nojeve...

pincirotvajler -> RE: biciklizam i bicikl (26.3.2012 19:15:24)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
kak lijepo..na selu sam se i ja puno vozila,ma i šetala
ali u gradu me strah,,tak da neee
samo uživajte [sm=smiley27.gif]

mamino zlateko -> RE: biciklizam i bicikl (26.3.2012 19:19:30)

hvala pinci...jedva smo vec docekali,a i t vidimo da joj se svidja,neda se s bicikla...

lidac0605 -> RE: biciklizam i bicikl (26.3.2012 20:26:17)

Vozim i ja,svaki dan oko jezera,cca oko 6 km...L je sa mnom u sjedalici otraga i uživa.To me podsjeća na onog malog iz crtića Charlie Brown:"zivot mi pvolazi u sjedavici na maminom bicikvu"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

natalijax -> RE: biciklizam i bicikl (26.3.2012 20:33:31)

onak,liam voli više nego ja,cjelo ljeto smo na biciklima jednom smo bili u danu prešli najviše 20km,crkla sam skoro[sm=smiley36.gif]

ruwenzor -> RE: biciklizam i bicikl (26.3.2012 21:01:33)

mi nismo ovisnici al volimo bicikl, mm nekad biciklira na posao, i ja sam nekad davno, sad mi bicikl stoji u podrumu i čeka tehnički prije neg ponovno krenem voziti
nadam se da će se i N svidjeti [sm=smiley1.gif]

Zvonki -> RE: biciklizam i bicikl (27.3.2012 12:18:40)

Obožavam se voziti, imam dobar biciklić. Samo manjka vremena za njega.

Bablica -> RE: biciklizam i bicikl (27.3.2012 14:04:40)

I mi se volimo vozit!!! Samo sad već jedno 2 g pauziramo zbog trudnoća, ali nadam se da čim beba bude mogla u sjedalicu iza idemo opet u biciklističke avanture!

Bablica -> RE: biciklizam i bicikl (27.3.2012 14:07:24)

dajte tu neke prijedloge lijepih biciklističkih staza/tura gdje ste bili ... meni je bilo super u proljeće pa Biogradu - grad kao stvoren za bicklizam! Poreč Zelena laguna, đir po Fužinama oko jezera do Tara i natrag isto super

Stranica: [1]