|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sram me
28.3.2012 23:09:28   
natalijax
što sam ja danas napravila,da me tak nikad nije bilo sram uživotu,idem u trgovinu po salamu i kažem miškecu uzet če mo sladoled i ja taj sladoled stavim u torbu i dođem na kasu i gledam u ruke di mi sladoled i ja iiiiiii a ova što je bilo,kad ja pokažem još neki čovjek bio i kaže to si nesvjesno stavila,,hebote prošla me vručina ucrvenila se ajme,kažem ja njoj još če netko mislit da sam kleptomankauser posted image user posted image skoro sam proplakala odma zvala muža ,ajme oče netko još pričat po selu da ti žena krade,
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sram me
29.3.2012 7:31:52   
mišica 666
ma nato desi se ja sam radila u trgovini i pravi kleptomani se tako ne ponašaju. ti si skužila stvar i ispravila odmah a kad kleptomanu spomeneš krađu naljuti se i još tebe optuži kako se to ponašaš prema njemu. no sikiriki user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
29.3.2012 7:52:26   
modesty blaise
haha Nato oko ćega se ti živciraš....pa meni se slično dogodilo bar 10 puta...kad idem sa Sebačem u dućan obično je on u kolicima tak da guram i njega i još nosim košaricu. pa da mi ne bude preteško znam vrećice s voćem ili boce s vodom , sokom i slično metnut na kolica ili objesit na ručke...nemali broj puta sam s nenaplačenim voćem otišla čak doma...uf! kasnije se vratim i velim da sam im "maznula" to i da mi nisu naplatili...platim , zahvalim se i skup s blagajnicom se nasmijem...haha, sva sreća da me poznaju u tom dućkasu i da niš ne zamjeraju...desi se, jednostavno onak natrpana koji put previdim situacijuuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
29.3.2012 7:58:10   
Zvonki
user posted image user posted image user posted image  Ajme, znali smo koliko puta kad bi s kolicima otišli do kafića na kavu, pa bi im dali recimo žličicu da se igraju, doći s tom žličicom kući user posted image
Nato, no sikiriki user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 4
29.3.2012 8:23:16   
troubled
doći s tom žličicom kući
user posted image user posted image user posted image

ovo mi je poznato, imamo doma cijelu kolekciju različitih žličica user posted image user posted image

nato, pa kud sladoled....jel' se rastopio u torbi user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
29.3.2012 9:25:58   
mala pcelica
hehehhehehheh joj nato ne brini to nam se svima zna desiti...ja redovno kad dodjem na kasu trpam stvari u vrecicu koje trgovkinja još nije otkucala,al sve to mahinalno jer ne razmišljam nego ko zna o čemu drugom mislim,pa me zenska opomene da nije otkucala,al one su vec naucile na mene da mi se to desi pa mi ne daju vrecicu dok sve ne otkucaju user posted image user posted image poslje se svi smijemo i one me zezaju "opet si u nekom svom svijetu" user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
29.3.2012 12:12:56   
Krky
OOO, pa ja sam znala držat nešto "pod miškom", a na blagajni, kad je otkucala sve s trake, pita: "Jel i ovo isto uzimate" pokazujući na to što sam tak lijepo "sakrila". U Avenue mallu (Zg Zara) gledam dječje majice, objesim dvije skupa s vješalicama na kolica, pa gledam druge boje, onda se predomislim i izađem van...dođem "0-ak metara od Zare kad ono, nešto mi se klati na ručki kolica. AJME!!! Al šta sad? Kad su me vidjeli kako žongliram s tri malca, ionak im je sve bilo jasno, a ja se ispričala uz lijepo zarumenjeni ten i vratila. Događa se, je da je neugodnjak, al preživi se

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!