|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Svećenik ili poreznik ???
30.3.2012 8:04:26   
mišica 666
http://www.jutarnji.hr/zupnik-iz-ploca-don-petar-mikic-sastavio-cijenik-za-svoje-zupljane--upisnina-na-vjeronauk-100-kuna--pitanja-za-krizmu-10-kuna---/1017869/

Što reći na ovo osim ajme meni. Ali ako ima budala koje će plaćati samo naprijed krelac samo ti digni cijene skočio je PDV.

< Poruku je uredio Ninaa -- 2.4.2012 12:05:19 >

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: svečenik ili poreznik ???
30.3.2012 8:09:34   
hehehe
ma to nije normalno, ne znam uopće ko je tom svećeniku dozvolio da radi takve stvari?!
kolko je poznato crkva je Božja kuća a ne svećenikova!?

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 2
30.3.2012 8:38:52   
modesty blaise
Ma ne da mi se više riječi trošit na svećenike, crkvu, mantije.... to je sve takav lopovluk i prevara ...najkriminalnija organizacija po meni...
Drago mi je samo da sve više toga izlazi na vidjelo i da oni ipak malo po malo sve više slabe....

Ko je lud nek pohađa i plaća a ko nije....eh!

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu hehehe)
Neposredna veza do poruke: 3
30.3.2012 12:27:23   
natalijax
može si to mačku rep objesit,stoka

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 4
30.3.2012 15:22:27   
modesty blaise
ovog svečenika treba katapultirat pravo do Rima i to nogom u guzicu !!! ...to je najmanje kaj treba dobiti

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
30.3.2012 21:37:42   
mamacita
Za ne povjerovati... vracamo se unatrag, uskoro ce poceti i ispovijed naplacivati kao u srednjem vijeku.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!