Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko pričate djeci o štetnosti 4.4.2012 20:46:45
|
|
|
|
mamacita
|
Ovako stvari stoje kod mene. Ja svojoj djeci tupim i ponavljam od davno o stetnosti: cigareta, droga (svih vrsta), alkohola, prebrze voznje automobila, o voznji na biciklu bez kacige. Ovo o stetnosti nekih parabena sam tek nedavno saznala, tako da sada ako mogu izbjegavam ih, ali to je nemoguca misija jer ih ima svugdje (osim u prirodnim artiklima ih nema). One bapske price kao sto je upala mjehura od bosih nogu, ili upala uha od propuha... to nastojim izbjegavati jer u to ne vjerujem.
|
|
|
|
RE: Koliko pričate djeci o štetnosti 4.4.2012 21:07:58
|
|
|
|
keiko
|
moji su još mali (3.5 i 1.5), ali većem već govorim, da se ne smije prebrzo vozit, kaciga na bicikli, previše slatkiša nije dobro...parabeni -nije to još za male glavice
|
|
|
|
RE: Koliko pričate djeci o štetnosti 4.4.2012 21:16:48
|
|
|
|
Zvonki
|
Kad god imam priliku. A da ne pretjerujem.
|
|
RE: Koliko pričate djeci o štetnosti 11.4.2012 10:05:32
|
|
|
|
Krky
|
O općepoznatoj štetnosti pričam i to svakom prema dobi. 3-godišnjak će shvatiti kad mu kažem da su slatkiši štetni za zubiće, ili da su cigarete štetne jer poslije ne možeš dobro disati (štete plućima), ali baš da sad idem pričat o tome kako su štetne "pampersice" koje nose bebe...ili neke kašice...pa tak bi svaki tjedan mogla širit "znanje o štetnosti". Pa štetno je i živjet - stariš svaki dan
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!